Учасники шотландського інді-рок-гурту Franz Ferdinand, який 13-го червня виступить у Києві, знайшли час, щоби трохи роздивитися українську столицю. Вона позували для фото на тлі тутешніх визначних місць та цікавинок - зокрема коло славнозвісного "Їжачка в тумані".

Щоправда, самі музиканти в офіційному Instagram колективу київських фото поки не постили. Останній їхній допис - про Москву, де рокери виступали днями.

У Києві Franz Ferdinand співатимуть на арт-заводі "Платформа".

Як раніше передавав портал "Знай.ua", хедлайнером фестивалю Atlas Weekend став гурт LP, який називають голосом нового покоління. Своїм унікальним тембром та зворушливими до глибини душі текстами Лаура Перголіцці підкорила серця мільйонів.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

LP стала популярною після виходу треків Lost on You i Other People з альбому Lost on You. Ці пісні лунали на всіх світових радіомережах, у тому числі і українських.

Ще до того, як LP стала сольною виконавицею, вона писала хіти для таких світових зірок як Rihanna, гурту Backstreet Boys та Christina Aguilera.

Нагадаємо, скандально відомий російський репер Face виступить на літньому київському фестивалі Atlas Weekend.

Про це стало відомо з офіційного ресурсу організаторів заходу, який відбудеться 4-8 липня на ВДНГ. До слова, квитки коштують в районі 1550 гривень, але ціна зростатиме.
Минулого року двадцятирічний уродженець Уфи Іван Дремін – саме так його звати за паспортом, випустив новий альбом "No Love", який став вірусним вже за добу. Навіть переплюнув за популярністю "Гриби".

Припускають, що підлітки слухають його в основному через простоту і відсутність комплексів.

Відмітимо, у Києві в сквері на вулиці Рейтарській на стовпі з'явився хрест з іконами. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережах журналіст Володимир Хенгистов.

"Відразу за пам'ятником їжачкові в тумані з'явився православний стовп з іконостасом", - написав Хенгистов.

За словами Володимира, це означає, що незабаром станеться "диво".

"Темної ночі з божою допомогою тут виросте свята капличка з вагонки, а слідом за нею — і щось капітальніше", - написав журналіст.