Знаменита балерина Анастасія Волочкова знову осоромилася на весь Instagram, показавши свою неохайність. На новому відео Анастасія демонструвала свого улюбленця - кота Лаккі. Однак уважні користувачі помітили, що в балерини, яка хвалиться любов'ю до чистоти і своєю розкішшю, брудні вікна, всі в плямах.

Крім цього, підписники відзначили, що тваринка нагадує "бомжа своєю немитістю і лохматістю".

Один написав: "як Волочкова може встежити за чистотою вікон, якщо у неї не вистачає часу навіть помити голову. Зробити це виходить лише раз на місяць".

Найкритичніший користувач написав, що "це не прати труси", і додав, що Волочкова своїми геніталіями присосками сама помиє. Однак були і такі, які встали на захист балерини. Вони писали, що нормальні люди промовчать про це. Також радили дивитися на кращий аспект цього відео, а не критикувати з кожного приводу. Один підписник зазначив, що якщо Анастасія опублікує просто чорний екран, критики і тут знайдуть до чого причепетися.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", скандальна балерина Анастасія Волочкова в черговий раз спробувала підкорити громадськість власним почуттям стилю і розкішшю, але нарвалася на глузування.

На цей раз недоречним на фото було все, впевнені в соцмережах.

Анастасія Волочкова розмістила в мікроблозі фотографію, на якій постала перед камерою в літній сукні до п'ят, босоніжках і шубі.

Причому знаменитість вирішила зайнятися безкоштовною рекламою і похвалитися, в яких магазинах вона воліє купувати нижню білизну. І поки Волочкова розповідала про свій улюблений магазин в аеропортах", коментатори пустилися у всі тяжкі.

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова прославилася не скільки своїм талантом, скільки умінням впасти в шпагат де попало. Ну і ось, знову, не зраджуючи придбаним інстинктам артистка розкинула ноги між двох елементів меблів в холі готелю. Можливо, знаменитість намагалася протерти підлоги, а може її діями керують вищі сили - це нікому невідомо.