Кілька очевидців відправили дослідникам НЛО відеоролик, на якому чітко видно, як у небі завис невпізнаний літаючий об'єкт, що мерехтить блакитним світлом. Експертна перевірка підтвердила, що відео справжнє. Про це пишуть російські ЗМІ.

Всього за кілька днів відео набрало десятки тисяч переглядів, причому у своїх коментарях користувачі висловлюють переконання, що відео справжнє.

Група дослідників космосу вже не вперше публікує на своєму каналі в YouTube відео-докази зустрічей НЛО з мещканцями землі. Нещодавно власники каналу виклали в мережу чергове підтвердження того, що вторгнення НЛО на Землю, це не лише наукова фантастика чи недоведена гіпотеза, але цілком реальна загроза. Причому її наслідки практично непередбачувані.

На відео добре видно нічне небо над містом під час сильної грози. Однак розряди блискавок не в змозі затьмарити завислого в небі круглого предмета гігантських розмірів, що мерехтить блакитним світлом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Крім цього нетривалого відео, дослідники НЛО обговорили ще один шокуючий відеоматеріал. У наступному ролику світова сфера опускається до землі. В кадрі чути схвильовані крики людей. Через кілька секунд після цього сфера різко підіймається в небо і з неймовірною швидкістю летить у невідомому напрямку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", це вже не перша спроба уфологів в черговий раз довести, що НЛО продовжують активне стеження за населенням землі.

На відеохостингу YouTube на каналі UFO Institute дослідники невпізнаних об'єктів розмістили відповідне відео. На відеоролику показано шокуючі кадри з Нью-Джерсі, де відразу два НЛО зависли в небі.

Повідомляється, що 10 червня 2018 року в американському штаті Нью-Джерсі в невеликому місті Паулсборо місцеві жителі жахнулися, коли в нічному небі помітили відразу два НЛО. За словами очевидців, літаючі тарілки були яскраво жовтого кольору і практично без жодного звуку зависли в небі.

Уфологи зафіксували, що НЛО повільно піднімалися приблизно до 50 футів над землею. Очевидці стверджують, що це не перший випадок, коли за ними стежать інопланетяни з НЛО. Раніше в цей же час два НЛО пролетіли по тій же траєкторії, зовсім не ховаючись від людей.