Російська співачка українського походження Наташа Корольова по-свійськи привітала з професійним досягненням одного з найуспішніших світових спортсменів - хокеїста Олександра Овечкіна. Артистка опублікувала в мережі знімок з напівголим спортсменом, на якому вона обіймає його за плечі.

Нещодавно Олександр Овечкін отримав найвищу нагороду для професійного хокеїста - Кубок Стенлі і був визнаний кращим гравцем НХЛ. На знімку із заповітним трофеєм чоловік позував поруч з коханою дружиною Анастасією Шубського, яка, судячи з дуже кругленького животика, незабаром народить йому первістка. Таким чином сімейна пара приймала поздоровлення не лише з нагородою, а й зі швидким поповненням.


Серед тих, хто вважав за потрібне публічно привітати Олександра з успіхом, виявилася і популярна в Росії виконавиця Наташа Корольова. Артистка опублікувала в персональному Instagram-акаунті знімок, на якому позує, обіймаючи Овечкіна за плечі. А спортсмен тим часом чинно сидить на стільці з оголеним торсом, обвішаним безліччю срібних ланцюгів.

"Саша, ти зробив це !!! Кубок Стенлі !!! Вітаю і пишаюся !!!", - написала в мікроблозі дружина "Тарзана".

"Наташка любить голих чоловіків. За наших треба грати! А так шо ... Ну молодець, напевно!", - написали у відповідь фоловери.

Сама Корольова ніяк не відреагувала на негативні випади в мережі.

Нагадаємо, Наташі Корольовій недавно виповнилося 45 років. На честь ювілею вона дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про особисте життя. Зокрема, Корольова розповіла, як вагітною пішла від свого першого чоловіка композитора і співака Ігоря Ніколаєва до Сергія Глушка, більш відомого під звучним псевдонімом Тарзан.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачка Наташа Корольова заявила, що готова звертатися в міжнародний суд через те, що СБУ у 2016 році заборонила їй на п'ять років в'їзд в Україну, в якій вона народилася.

Нагадаємо, в жовтні 2016 року Служба безпеки України заборонила в'їзд в країну Наташі Корольової у відповідь на депутатське звернення Оксани Корчинської. При цьому в січні 2017 року артистці все ж вдалося відвідати Київ. Спецслужба тимчасово дозволила співачці в'їзд в Україну у зв'язку зі смертю її бабусі.