Пропонуємо дізнатися, що говорять зірки в четвер, 14 червня. Отже, читайте еротичний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на сьогодні в нашій статті.

Еротичний гороскоп на 14 червня - ОВЕН

Ваші проблеми існують лише у вашій уяві. Насправді, їх немає. Вашому партнерові незмінно добре в ваших обіймах, ви чудовий коханець і для паніки абсолютно немає причин. Хорошим заспокійливим буде черговий карколомний постільний подвиг, здійснений вами або на вашу честь.

Еротичний гороскоп на 14 червня - ТЕЛЕЦЬ

Найкраще, що здатні сьогодні Тельці зробити для себе, коханої, це нарешті звільнитися від уз «треба» і «повинен». Ваше завдання - проявити свою природну сексуальність в максимальному ступені, цілком відкриваючись назустріч партнеру і відкриваючи в собі нові відчуття...

Еротичний гороскоп на 14 червня - БЛИЗНЮКИ

Не здумайте піклуватися про що-небудь, крім свого власного задоволення. Нині воно повинно бути поставлено на чільне місце - для демократичних процедур день невідповідний. Та й як ви собі уявляєте таку організацію відносин в ліжку?

Еротичний гороскоп на 14 червня - РАК

Раки сьогодні здатні здійснювати несподівані і нестандартні вчинки, та й взагалі схильні поводитися так, ніби в них демон вселився. Не виключено, що подібні викрутаси, в тому числі і еротичного характеру, доставлять чимало головного болю вашому коханому, тим більше що він напевно буде відчувати себе обділеним вашою увагою.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Еротичний гороскоп на 14 червня - ЛЕВ

Цар Кощій над золотом чахне, а ви сьогодні будете надто трястися над своєю моральністю. Відповідно, багато привабливих чоловічих екземплярів вважатимуть вас безнадійним святенником або колючою недоторкою. Але не варто забувати, що навіть в пустелі спека під сорок градусів тільки вдень, а ночами бідним кактусам дуже навіть холодно. Може, варто змінити гнів на милість?

Еротичний гороскоп на 14 червня - ДІВА

Діви намагаються сьогодні «відмолити свої гріхи», тому замість інтимних розваг вони намагаються подумати про вічне і неминуще. Але думки їх все одно збиваються з «небесного» на «земне», та ще колеги-друзі-знайомі, як на зло, дражнять... Ну як тут встояти?

Еротичний гороскоп на 14 червня - ТЕРЕЗИ

У цей день вам доведеться виконати сексуальну обіцянку, яку ви дали вашому партнерові досить-таки давно і про яку вже встигли геть забути. Однак він, до вашого жалю, про це пам'ятати буде, і вам пригадає обов'язково. Краще вже ви самі згадайте, попередньо.

Еротичний гороскоп на 14 червня - СКОРПІОН

Відмовтеся сьогодні від тривалих прогулянок і перегляду телевізійних фільмів на користь поцілункових обіймів і дотиків в якомусь затишному містечку. Емоційне підживлення вам сьогодні краще черпати з чогось тілесного, тісно пов'язаного з контактом рук, тіла, губ, ніж зі слів...

Еротичний гороскоп на 14 червня - СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні ваш партнер відчує себе втомленим і розбитим, а тому навряд чи зможе бути таким коханцем, про якого ви весь день мріяли. Навіть якщо він погодиться на інтимні ласки з вами, не варто вимагати від нього занадто багато чого: все одно з великою часткою ймовірності ваші вимоги залишаться без відповіді.

Еротичний гороскоп на 14 червня - КОЗЕРІГ

Козерогам сьогодні дуже важливо відчувати себе бажаними, тому поведінка, одяг і мова представниць цього знака будуть, швидше за все, викликають і провокують. Втім, задоволення при цьому вам буде приносити більше сам процес чарівності, ніж пропозиції «ближчого знайомства», тому, награвшись, ви, абсолютно задоволена зробленим ефектом, мирно ідіть зі своїм благовірним.

Еротичний гороскоп на 14 червня - ВОДОЛІЙ

Вам подобається, коли вас пестять певним чином, але боїтеся сказати про це партнеру, тому що вважаєте, що він обов'язково не так вас зрозуміє і у нього складеться неправильна, погана думка про вас? Даремно. Чим більше соромітним ви вважаєте ваше вподобання, тим більш пікантним воно здасться партнеру і з тим більшою радістю він його виконає. Сьогодні.

Еротичний гороскоп на 14 червня - РИБИ

Не відмовте собі в задоволенні влаштувати секс «поза розкладом». Змінивши звичний сценарій ваших любовних утіх. Поміняйте його місцями з вечерею або зовсім відмовтеся від вечері на користь задоволень іншого роду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", знак Зодіаку визначить, ким ви були в минулому житті.