Користувачів інтернету обурила реклама у Києві фіналу Чемпіонату світу з футболу (ЧС-2018), який відбудеться в Російській Федерації.

Відповідне фото на своїй сторінці у Facebook розмістив ветеран антитерористичної операції (АТО) на Донеччині Євген Терехов, відомий як "Титановий Джексон".

За його словами, лайтбокс з рекламою був помічений у Шевченківському районі столиці.

"Мда... Додати більше нічого... 12.06.18 р. Києв... p.s. Для тих, хто не знає, інформую! У нас війна з Росією!" - підкреслив Терехов.

На рекламі вказані два українських телеканали - "Інтер" та "НТН", які будуть транслювати ЧС-2018.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у мережі з'явилося фото обкладинки нового номера французького сатиричного журналу Charlie Hebdo (Шарлі Ебдо), яке стало своєрідним шаржем на президента Росії Володимира Путіна і ЧС-2018.

Фото обкладинки опубліковано на офіційній сторінці журналу в Facebook.

На обкладинці останнього номера журналу можна побачити президента Росії Володимира Путіна, який сидить у танку і цілиться в нього футбольні ворота. Така алегорія дає можливість припустити, що і чемпіонат світу з футболу російський лідер використовує як елемент пропаганди.

Нагадаємо, права на трансляцію матчів ЧС-2018 мають українські телеканали "Інтер" та НТН. А днями оголосили імена коментаторів, які будуть супроводжувати матч.

Крім того, "Інтер" крім трансляцій матчів чемпіонату світу - 2018 вирішив відправити свої знімальні групи до країни-агресора.

Журналісти також планують показати сюжети з місця проведення мундіалю.

Як повідомляє прес-служба телеканалу, випуски що "рекламують" ЧС-2018, будуть транслюватися щодня в програмі "Ранок з" Інтером". Знімальні групи програми побувають у всіх містах, що приймають чемпіонат. У сюжетах також інтерв'ю з найкращими футболістами світу.

Зазначимо, що Чемпіонат світу з футболу, який повинен відбутися на території Російської Федерації з 14 червня по 15 липня, бойкотувала ще одна країна.