Американська співачка Келлі Кларксон, відома хітом "Because Of You", розповіла, що сильно схудла. Як виявилося, співачці вдалося скинути близько 16 кілограмів. В інтерв'ю виданню Extra, Келлі зізналася, що не вдавалася до спортивних тренувань і лише скоригувала своє харчування.

Систему харчування Келлі вирішила скорегувати після того, як прочитала книгу доктора Стівена Гранді "Парадокс рослин", в якій розповідається, наскільки небезпечними для організму людини можуть бути деякі продукти харчування.

Келлі відмовилася від генетично модифікованих інгредієнтів. Таким чином їй вдалося стабілізувати роботу щитовидної залози.

"У мене вийшло побороти своє аутоімунне захворювання і налаштувати свій організм на потрібний лад. Вся проблема в тому, як ми готуємо нашу їжу і з чого. Наскільки вона напхана пестицидами і неорганічна", - вважає артистка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", виявляється, іноді алкоголь, зокрема вино, може піти людському організму на користь і допомогти досягти заповітної мети - схуднути. Але не все так просто!

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Перш ніж ви почнете алкогольну "дієту", ознайомтесь з кількома правилами вживання.

Червоне і біле сухе вино – низькокалорійний алкоголь. До його складу входить найменше цукру і воно практично не викликає похмілля. Більш того, за словами вчених, вино, випите перед сном, допомагає схуднути. Компоненти, які входять до його складу, активніше спалюють жир.

Щоб зробити вино ще менш калорійним, його можна трохи розбавити водою, також це дозволить уникнути швидкого сп'яніння, і не буде вабити "закусити" чимось смачненьким.

Нагадаємо, з настанням літа кожен другий намагається схуднути і позбутися від цих ненависних кілограмів, що нагромадилися за зиму, і ніяк не хочуть покидати наші тіла. Якщо при всьому старанні у вас не виходить позбутися зайвого жиру або ви не знаєте з чого почати схуднення, то вам на допомогу прийдуть ці небанальні і дуже ефективні хитрощі. Контролювати кількість їжі, що з'їдається, важливо не тільки для тих, що худне.