Суд засудив співучасника вбивства журналіста В'ячеслава Юрія Веремія Крисіна до 5 років позбавлення волі.

Рішення суду повідомила адвокат матері журналіста Вікторія Дайнека, передає "Українська правда".

"Прокуратура просила 6, я просила 7, максимальна санкція за статтею, але суд скасував вирок і дав 5 реальних років", – пояснила вона.

Зазначимо, раніше суд засудив Крисіна до 4 років позбавлення волі умовно, через що прокуратура звернулася в Апеляційний суд Києва.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, 22 грудня 2017 року Крысина засудили до 4 років умовно з випробувальним терміном в 2 роки.

За даними звинувачення, Крисін в ніч з 18 на 19 лютого 2014 року організував групу людей, які вчинили напад на машину таксі, в якому перебував журналіст В'ячеслав Веремій.

Крисін разом з іншими людьми бив журналіста бітами, поки один з учасників нападу не завдав йому смертельне вогнепальне поранення. Сам підозрюваний визнав себе винним у хуліганстві.

Зазначимо, журналіст газети "Вісті" В'ячеслав Веремій був убитий в ніч на 19 лютого 2014 року в центрі Києва. Це був перший робочий день Слави після лікування травми ока, отриманої раніше на вулиці Грушевського.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в мережі відбулося велике викриття головного рейдера, кришувальника та кримінального авторитета Юрія Крисіна, більш відомого як Шафа, Шрек або Щур.

"Це Юра Крисін. Персонаж відомий в кримінальних колах Києва нульових. І не лише Києва. Рейдерство, віджимання, рекет. Неймовірна кількість разів світився під час захоплень різних об'єктів донецькими і не тільки в Києві. Побиття, погрози, зброя. Завжди виходив сухим з води, - йдеться у публікації активіста.

Зазначимо, у Словаччині правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві відомого журналіста Яна Кучака і його коханої.

"Поліція має в своєму розпорядженні інформацією про те, що нібито в п'ятницю дві людини, які вже давно підозрюються у вчиненні злочинів, пов'язаних з наркотиками, говорили про те, що необхідно взяти зброю і їхати в село Велька Мача".