У Вінницькій області проживає унікальна багатодітна родина, в якої не багато і не мало – 78 дітей.

Про унікальну сім'ю і її берегиню - Галину Михайлівну Павлюк, розповіла Рoliteka.

Галина Павлюк – мати 11 дітей, бабуся 60 онуків, прабабуся шістьох правнуків.

"360 яєць, пів-мішка цукру, 50 пачок масла – саме стільки потрібно на місяць для однієї з наших 11 сімей. А на кожен день ще 3 буханці хліба та 5 батонів, а якщо це поїздка на шашлики, то варто запастися 8 кілограмами м’яса", – розповідає старший син Андрій.

У цій родині всі працелюбні й наполегливі. Серед них є представники різних професій: і будівельники, і підприємці, і комбайнери, і майстри, а частина жінок обрала шлях медичних сестер.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Найстарший син Галини Михайлівни, Андрій з дружиною Вірою мають 11 дітей, трьох зятів та шістьох онуків. Син Віталій з дружиною Оксаною виховують шістьох дітей, донька Діна з чоловіком Павлом – двох, син Дмитро і його дружина – поки що одного сина, донька Інна з чоловіком Русланом проживають у Вінниці й мають трьох дітей, син Богдан з невісткою Інною проживають у Канаді, виховують сімох дітей, Костя з Діаною – шістьох, у Сергія й Олі – четверо дітей, у Павла з Юлею – троє, а в наймолодшого Володі і його дружини Марини – четверо. Ще одна донька Таїса наразі незаміжня.

"Після смерті батька ми стали зустрічатися частіше, у нас є традиція усім разом зустрічатися кожного місяця. У січні починаємо з маминої домівки, а далі приїздимо в гості до кожної із сімей по порядку", – розповів Андрій.

На запитання, у чому секрет такої дружної і великої родини, майже в один голос відповідають: "Ми вміємо підтримувати один одного, ділитися, співпереживати і допомагати!".

"Нещодавно у мене повністю згоріла покрівля будинку просто посеред ночі, загорілася сажа в комині і вогонь швидко перекинувся по всьому даху. За кілька днів мої рідні допомогли усе відновити, і це дійсно радує, коли є така потужна підтримка", – говорить Андрій Павлюк.

Як повідомляв портал "Знай.ua", юний співак Артем Харченко, який переміг рак, виступає для українських військових і збирає гроші для онкохворих дітей.