Фотографія з'явилася на сторінці групи "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

"Оригінальна парковка відразу двох панів на Проспекті Перемоги, біля станції метро "Нивки", - написав авто фотографії.

Користувачі у своїх коментарях активно висловлюють своє незадоволення подібною поведінкою. Багато хто вважає, що автомобілі, припарковані таким чином обов'язково потрібно евакуювати.

"У таких випадках треба викликати поліцію. Або штраф, або евакуатор", "Автобидло", - прокоментували фотографію користувачі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 13 червня у Києві водій спробував з'їхати по сходах підземного переходу.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ймовірно для того, щоб скоротити відстань і уникнути заторів на дорогах, відчайдушний київський водій спробував проїхати навпростець через підземний перехід.

Це сталося у Святошинському районі Києва на проспекті Леся Курбаса, 6г. Автомобіль виявився нездатним подолати перешкоду і застряг на сходах переходу.

Повідомлення про цю подію з'явилося на сторінці ресурсу dtp.kiev.ua у Facebook.

"Коли поспішаєш в кіно. У Києві Леся Курбаса 6 м, Кинотеатер "Лейпциг", водій автомобіля Toyota з'їхав по сходах і застряг на них. Сподіваємося, після видалення з допомогою маніпулятора водієві не доведеться ремонтувати всю ходову. Таке там відбувається, на жаль, регулярно", - сказано в повідомленні.

Ймовірно, незважаючи на видатні якості "японця", сходи вітчизняного підземного переходу виявилися для нього нездоланною перешкодою.

Також портал "Знай.иа" повідомляв, що 9 червня житель Києва заблокував трамвайні колії у центрі Києва.

У самому центрі столиці водій спорткара припаркував свій автомобіль прямо на трамвайних рейках і зник у невідомому напрямку. Відповідне фото було опубліковано в мережі Facebook, на сторінці групи "dtp.kiev.ua".

Відзначається, що через "героя паркування" на Контрактовій площі виявилося перекрито рух трамваїв.

"Ранок починається не з кави... У мегаполісі завжди переконуйтеся в безпеці і правильності своєї парковки. Особливо в тому, що не заважаєте рейкового транспорту на Подолі", - свідчить повідомлення.