В ніч на 13 червня до рятувальників надійшло повідомлення про те, що горить будівля ресторану. Підпал стався в селі Сокільники, яке є популярними місцем для проведення відпочинку заможними жителями Львова.

"На момент прибуття пожежників полум'я повністю охопило ресторан. Пожежу ліквідували о 02:02. Вогонь повністю знищив будівлю. На ліквідацію полум'я працювали 23 рятувальники. В результаті ніхто не постраждав", – повідомляють в ДСНС.

На місці події також працювала слідчо-оперативна група Пустомитівського відділу поліції, кінологи і працівники інших служб.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження (умисне знищення майна). Винним у підпалі будинку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Вони підозрюють у пригоді злочинні угруповання, з якими щось не поділили власники ресторану.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", В районі стадіону Спартак і психіатричної лікарні ім. Павлова в Києві проводяться масштабні навчання силовиків. Про це повідомляють ЗМІ.

"Так, у нас тут йде операція "Грім", - пояснили силовики.

При цьому співробітники психіатричної лікарні повідомили, що їх ніхто не попереджав про навчання і люди, в тому числі і багато пацієнти, були в шоці від того, що відбувається.

"Таке відчуття було, що зараз нас штурмом брати будуть. Хоча навіщо - незрозуміло. Вже почали жартувати, що прислали спецназ, щоб знайти в нашій установі гідного кандидата в президенти", - сказав один з лікарів.

Про навчаннях пізніше повідомили в Facebook столичної поліції.

"У Києві проходять поліцейські навчання. За легендою, зловмисники, поранивши підприємця, взяли його в заручники. Правоохоронці відпрацьовують відповідні оперативні плани для затримання нападників і звільнення чоловіка: залучені всі профільні служби. Просимо не панікувати і з розумінням поставитися до тимчасових незручностей", - йдеться в повідомленні.