9 червня хореограф і танцівниця Олена Шоптенко вперше стала мамою. Олена народила хлопчика, якого назвали Олексієм.

Чоловік Олени, підприємець Олексій Іванов розмістив в Instagram перше фото малюка і забавно підписав знімок: "Генеральний спонсор всього "вибачте, не сьогодні".

На фото видно лише ніжки малюка в смішному вбранні з принтом "Бетмена". Обличчя сина Олена і Олексій наразі вирішили не показувати публіці.

Зазначимо, що Олексій та Олена одружилися в жовтні 2016 року. До цього хореограф була одружена з танцюристом Дмитром Дікусаром. Пара одружилася в 2013 році і розлучилися через три роки.

Раніше ще вагітною, Олена Шоптенко прикрасила обкладинку відомого глянцю "VIVA!". Танцівниця зізналася, як вагітність вплинула на відносини з чоловіком.

"Мій чоловік - це мій тил. З ним я відчуваю себе в безпеці. Для жінки це дуже важливо. Тоді вона може в хорошому сенсі розслабитися і займатися речами, які їй до душі", - поділилася Олена.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", 9 червня у Олени Шоптенко та її чоловіка Олексія Іванова народився первісток.

Пологи пройшли у столичній акушерсько-гінекологічній клініці ISIDA, Олена народила сина, якого, як і обіцяла, назвала дуже "оригінально" — Олексій. Таке саме ім'я носить батько дитини.

Чоловік зіркової матусі — креативний підприємець і бренд-стратег Олексій Іванов розмістив в мережі фотографію, на якій він тримає в руці бірку новонародженого малюка.

Судячи з інформації, вказаній на бірці, малюк Олени та Олексія народився з вагою 3 370 гр і зростом 52 см. Хлопчика назвали Олексієм, а прізвище вказали подвійне — Шоптенко-Іванов.