У мережі порівняли пляжі в Криму в розпал сезону 2013 та 2018 року. Відповідний відеоролик був опублікований на каналі в YouTube Bunny News. Відзначається, що на відео показали червень 2013 року, до анексії півострова Росією, коли на пляжах Криму ледве можна було знайти місце, щоб пройти між покривалами відпочиваючих, і порожні пляжі в 2018 році.

Користувачі мережі не скупилися на колючі та глузливі коментарі. Ось, що думають люди про це відео і про анексію кримського півострова.

"Нова Абхазія!", "Ихтамнет...", "Кримчани скаржаться, що пляжі закривають. По-перше, повно вільних пляжів, а, по-друге, навіщо їм пляжі, коли туристів немає!", "От молодці, кацапи, так розвантажили пляжі! Ніякої штовханини! Кримчани в захваті! Ось воно, "рідне" каміння з неба "рідної гавані", "Не зможу тепер в Крим їздити. Навіть, якщо повернеться, не зможу", "Цілковитий позитив. Море очиститься, екосистема відпочине", "Сорі хлопці, але ви самі вирішили стати не курортом, а військовою базою", "Був курорт, а став режимний об'єкт. Були вільні люди, а тепер як на зоні бояться відкрити рот", "Крадене не приживається...", "Зате чисто!!! Коли Крим повернеться зробимо з нього оленячий заповідник!", "При Україні з вечора на пляжі місця займали!", "Це в російському дусі. Ні собі ні людям", "Ой, як гарно, охайно, нехай море відпочине!", "Рідна гавань. Весело? Крадене про запас не йде...", - прокоментували відео в соцмережах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що кримські туристи потрапляють прямо в пекло. В Україні розпочався курортний сезон-2018: пляжі активно готують до приїзду тисяч туристів, намагаються не відставати і окупанти, рекламуючи "казку", яка чекає на відпочивальників на узбережжях анексованого кримського півострова. Але щось явно йде не так. Якщо раніше кримські курорти користувалися шаленою популярністю, то тепер на них без сліз не поглянеш.

В якості прикладу користувачі соціальних мереж опублікували фотографії, зроблені в селищі Кацивелі. На пляжі можна побачити, як красиво валяються гори сміття. До речі, якщо ви завжди мріяли йти по пляжу і наткнутися на мертвого дельфіна, вам однозначно в Крим.