Співачка Бейонсе разом зі своїм чоловіком, репером Джей Зі зараз знаходяться в турі On The Run.

Як повідомляє видання Mirror, на їхній концерт в Кардіффі роздавали безкоштовні квитки, оскільки організатори щосили намагалися заповнити порожні місця.

Минулого тижня пара почала свій тур On The Run II в Кардіффі через чотири роки після першого спільного туру On The Run. Кілька шанувальників, які були на їхньому концерті в Глазго в минулі вихідні, заявили, що їм дали безкоштовні квитки.


Один фанат поділився фотографією з порожніми місцями в Twitter і написав:

"Концертний зал був порожній. Вони знали, що квитки не розпродадуться і у організаторів вже були шторки, встановлені перед шоу, щоб прикрити порожні місця".



"Якщо ви перебуваєте недалеко від парку Хемпден, заходьте на головну стоянку, де вони роздають безкоштовні квитки на концерт Beyonce & Jay Z через порожні місця", - написав у своєму Twitter ще один шанувальник пари.



Ще один фанат також написав пост про те, що "охорона концерту пропонувала йому безкоштовні квитки".

Як повідомляє Mirror, ціни на квитки пари варіюються від 51 фунтів, (1780 грн) до 475 фунтів (16 000 грн) за VIP-місця.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", американська поп-діва Бейонсе і її чоловік, репер Jay-Z випустили книгу спільних інтимних фото, окремі знімки якої фани зіркової пари відразу ж поширили в соцмережах.

Книга одкровень Jay-Z і Бейонсе вийшла напередодні їхнього спільного туру On The Run Tour II. Матеріали не несуть надмірно відвертих сцен чи фото порнографічного характеру, лише "дуже м'яка" і "мила" еротика, як відзначили шанувальники виконавців.