Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram милим селфі, зробленим в ліжку. Гола артистка розповіла про новий кліп, який цензура навряд чи пропустить на телеекрани.

"А ми вчора зняли нове відео на #нисловаонем І здається , по моєму щасливому обличчю видно, що у нас все вийшло .) Правда не факт, що його пропустять на телебачення , адже воно вийшло дуже гострим . Не факт ,що уривки з нього , можна буде постити навіть в Instagram , але я спробую )) Дякую моїй супер команді і знову лечу P. S. Не переживайте , я вже в штанцях))" - поділилася радісною новиною Седокова.

"Коли вийде кліп?", "Яка щаслива дуже чекаємо виходу кліпу! Впевнена він буде бомба!", "Гарного Вам дня ! Чекаємо кліп !", "Цікаво побачити Вашу нову роботу. Досі залишилися враження від кліпу "Не твоя вина"" - почали розхвалювати знаменитість її фанати.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк і популярна співачка і секс-символ Анна Седокова пробъединились, щоб перемогти самовпевнених чоловіків.