У Львівській області сталася масштабна аварія за участю пасажирського і вантажного мікроавтобусів. В результаті одна людина загинула і 10 отримали травми.

Трагедія сталася вранці, 14 червня, на трасі Київ – Чоп, біля села Дуб'є. Як стало відомо, лоб у лоб зіткнулися маршрутка Mercedes Sprinter і вантажний бус Iveco.

Від удару пасажира Iveco придавило конструкціями автомобіля і багажем, в результаті чого він загинув на місці події. Водій цього ж авто також був затиснутий в салоні, і його звільнили рятувальники, які розрізали кузов спеціальним обладнанням. Крім того, травми отримали дев'ять людей, що знаходилися в салоні маршрутки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у середу, 13 червня, недалеко від міста Люботин Харківської області сталася автомобільна аварія, в результаті якої постраждали чотири людини. Про це повідомляють ЗМІ.

За попередніми даними, 28-річний водій автомобіля Opel, об'їжджаючи вантажівку, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем Volkswagen.

В результаті аварії 28-річний водій і пасажири Opel 25 і 27 років отримали закриті черепно-мозкові травми та інші тілесні ушкодження. 33-річний водій автомобіля Volkswagen отримав забій різних частин тіла. Всі постраждалі доставлені в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної допомоги.

Нагадаємо, в ніч на вівторок, 12 червня, українська Dj і модель Evka Rox потрапила в ДТП по вулиці Антоновича, 43 в Києві. Про це повідомляють ЗМІ.

За словами поліцейських, Smart рухався в четвертому ряду по Антоновичу в бік Ocean Plaza. Перед перехрестям з вулицею Лабораторна автомобіль Chevrolet з другої смуги різко повернув право на Лабораторну. Тим самим він підрізав "малолітражку".

Цю інформацію підтвердила і потерпіла — водій Smart. Але дівчина уточнила, що порушник на Chevrolet різко повернув з третього ряду. Модель розповіла, що не помітила авто через іншу машину, бо різко загальмувала і її "малолітражка" перекинулася. Дівчина прокоментувала аварію в Instagram. "Ледь без руки не залишилася", - написала модель