Олег Ляшко, лідер радикальної партії, у якого незрозуміло звідки взялася елітна нерухомість, незабаром може стати фігурантом відразу декількох гучних корупційних скандалів.

Про це заявив Володимир Фесенко, політолог, голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента", в ексклюзивному коментарі Рoliteka.

Він проаналізував інформацію в ЗМІ про те, що на матір Ляшко оформлена елітна квартира на Печерську загальним метражем 77 кв. м, та паркомісце метражем 14 кв. м.

"Той факт, що в ЗМІ з'явилася інформація про квартиру на Печерську, яка оформлена на матір лідера Радикальної партії Олега Ляшка складно пояснити роботою "конкурентів". Адже не конкуренти реєстрували цю нерухомість. Те, що зараз подібна інформація починає спливати — це нормально. Я думаю, що ми в найближчі місяці, особливо восени цього року побачимо дуже багато такого компромату", — заявив політолог.

За словами Фесенка, перед виборами людей регулярно будуть закидати компроматом на кандидатів у президенти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Інформація про власність або кандидатів в президенти, або їх найближчих соратників буде з'являтися регулярно і у величезній кількості. Нас у прямому сенсі слова будуть закидати таким компроматом", - зазначив він.

Фесенко підкреслив, що про незрозумілі доходи Ляшка і його найближчих родичів незабаром дізнається вся Україна.

"Що стосується безпосередньо Ляшка, то чого можна очікувати від людини, яка не соромиться говорити про те, що він кілька разів поспіль виграв в лотерею? Тут справа не тільки в безкарності. Я думаю, що так чи інакше розслідування з приводу всіх незрозумілих доходів Ляшка і його найближчих родичів, ще попереду. Це тільки питання часу. Питання лише в тому, коли і як: в цьому році, в майбутньому або взагалі після президентських виборів", - сказав експерт.

Політолог зазначив, що Ляшко плювати хотів на майно зазначене ним у декларації, так як його виборці туди навіть не дивляться.

"Це швидше питання до НАБУ щодо того, коли вони підуть на це і за яких обставин. Мені здається, що Ляшко дозволяє собі таке зневажливе ставлення до теми майна, його реєстрації, не приховує, що він і його родичі мають всіляку нерухомість, з однієї простої причини — на це не звертають уваги його виборці. Його виборцям глибоко байдуже звідки і які доходи у Ляшка. А раз так себе ведуть виборці, значить так себе веде і політичний лідер. Індульгенцію на безкарність Ляшка, в першу чергу, дають самі українські виборці", - резюмував експерт.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", на весіллі Ляшко виявили російський слід.