Відома американська модель і зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян розповіла, що не виключає можливості піти в політику і навіть претендувати на головний політичний пост у США. Тим не менш Кім розповіла, що поки вона до цього не готова.

"Ніколи не говори ніколи, але це не означає, що я збираюся висуватися", — відповіла вона на запитання американських журналістів.

Питання про можливу політичну кар'єру зірці поставили після її зустрічі з президентом США Дональдом Трампом. Темою зустрічі стала тюремна реформа і помилування 62-річної Еліс Мері Джонсон, яка відбувала довічне покарання.

Після цього Кім Кардашьян заявила, що хоче допомогти іншим ув'язненим жінкам і не зацікавлена в тому, щоб дотримуватися певної "партійної лінії".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я побачила, що якщо я можу використовувати свої сили для того, щоб щось зробити для однієї людини, то це призведе до розмов і багато хто захоче зробити таке ж", — сказала Кім.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всесвітньо відома світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, нещодавно знову порадувала фоловерів в Instagram яскравим знімком. Знаменитість показала, як весело проводить час з подругами.

"Вгадай що, крихітко...Я відчуваю себе вільною!!" - підписала кадр щаслива Кім. За короткий час фото набрало майже 1,4 млн. лайків і безліч коментарів про те, яка ж світська левиця та її подружки красиві. Проте не обійшлося й без насмішок. Деякі користувачі мережі помітили, що навіть двом дівчатам не під силу підняти схудлу Кардашьян.

Як повідомляв портал "Знай.uа" телезірка Кім Кардашян показала рекламу нової лінійки нюдових помад власного бренду. Блондинка Кім на відеоролику використовувала свою головну зброю – фігуру. Свої значні груди дівчина підкреслила тілесним топом, крізь який просвічувалось навіть те, що краще приховати від сторонніх поглядів.

Фолловери були здивовані навіть не грудьми зірки, які, на їхню думку, вона і так демонструє занадто часто в соціальних мережах, а кольором волосся дівчини. Відомо, що нещодавно Кім знову стала брюнеткою, а у ролику вона сліпуча блондинка.