На околиці Києва місцевим жителям не дає життя нова річка, яка утворилася з нечистот. Вона отруює навіть питну воду. Через це у киян погіршилося здоров'я, спостерігаються спалахи різних інфекцій.

Про це повідомляє ТСН.

Читайте також: Під Києвом утворилось отруйне болото з нечистот

Через несправну каналізацію, яку збудували, проте не ввели в експлуатацію, смердюча вода стікає по вулицях, а далі в ліс. За словами місцевих жителів, навіть тварини дохнуть.

На вулицях постійно стоїть поганий запах, який не зникає і взимку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Стоки забруднюють ґрунтові води, через що люди постійно хворіють, у кількох людей виявили навіть гепатит А.

"У мене в будинку маленька дитина - я вікно відчинити не можу, у мене просто смердить, а влітку неможливо ходити: дере в горлі від цього", - розповіла місцева жителька.

Людей довели до відчаю, вони не можуть добитися від влади хоча б якихось дій. Паперова тяганина триває роками. Активісти оббивають пороги чиновників, але їм говорять лише про дефіцит коштів.

"Там буде змінюватися труба і вводити об'єкт будуть по-новому разом з водозниженням, яке повинно бути для того, щоб в ті труби не потрапляв пісок, щоб вона не засмічувалася", - повідомив директор КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва" Сергій Прогонюк.

Влада обіцяє, що вже до вересня люди отримають робочу каналізацію.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", в Австралії 36 пляжів закрили через забруднення їх людськими фекаліями.