Російський православний священик влаштував "грішний салют". Відомо, що представник РПЦ приєднався до стрілянини з автомата в небо.

Про це свідчить відеозапис, який опублікував журналіст Олександр Тверський на своїй сторінці в Facebook.

Священник РПЦ проводит молебен за мир во всем мире. Ничего необычного.

Posted by Александр Тверской on Sunday, 17 June 2018

"Священик РПЦ проводить молебень за мир у всьому світі. Нічого незвичайного", - прокоментував він.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Користувачів мережі розлютували дані кадри, вони різко розкритикували російського священика.

"У бога цілиться", "Як же заповідь: не вбий?", "Ці ідіоти колись переведуться?", - коментують вони.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тернопільський священик розкритикував відомого українського співака. Відомий тернопільський священик протоієрей Євген Заплетнюк розкритикував виступ одного з відомих українських співаків. І хоча представник духовенства не назвав ім'я, тернополяни зрозуміли, що мова йшла про Олега Винника.

Так співпало, що в день, коли був призначений концерт Винника в Тернополі, в місті оголосили траур – привезли загиблого на фронті бійця, захисника України. Перед людьми, як зазначив протоієрей, постало питання: або попрощатися з воїном, або піти на виступ, за квитки на який вони вже заплатили.

"Це питання нашої моральності, нашого духовного вибору. Скільки б ми не говорили, що ми віруючі люди, був повний стадіон людей. Навіть за межами стадіону люди стояли і слухали ці дешеві пісеньки", — підкреслив священик.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на етапі створення та становлення в Україні Єдиної православної помісної церкви, російські спецслужби, за допомогою "п'ятої колони", планують створити розкол в громадянському суспільстві.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор групи "Інформаційне опір", народний депутат України (фракція "Народний фронт") Дмитро Тимчук.

За даними Тимчука, таке рішення прийняла адміністрація президента Росії Володимира Путіна в контексті перспективи надання Вселенським Патріархом Томосу про афтокефалію УПЦ.

"Так, використовуючи можливості російських спецслужб (ФСБ й СЗР РФ) і "п'ятої колони" в Україні, планується активізувати центробіжні сили, а також генерувати і підігрівати внутрішні конфліктні ситуації в цьому процесі, в тому числі в цивільному суспільстві", - написав Тимчук.