У понеділок, 18 червня, в центральній частині Польщі сталася моторошна дорожньо-транспортна пригода: в Константиново розбився автобус з туристами.

Як повідомляють польські ЗМІ, в результаті аварії двоє людей загинули, ще 16 отримали травми і поранення різного ступеня тяжкості. У загальній складності в салоні знаходилося 50 осіб.



У повідомленнях наголошується, що водій автобуса виїхав на зустрічну смугу, після чого звалився в кювет.



На даний момент трасу, де сталася аварія, перекрито. Громадянство туристів з'ясовують правоохоронці.



З яких причин водій не впорався з керуванням, поки що залишається невідомим.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що ввечері в п'ятницю, 1 червня у Рівному сталося жахлива ДТП. Стало відомо, що в результаті аварії загинув оператор агентства журналістських розслідувань "Четверта влада" Валерій Мартинюк.

У моторошній ДТП загинула найкрасивіша жінка світу

Переможниця міжнародного конкурсу Miss Universe Beauty 2018 ("Красуня Всесвіту — 2018") та володарка титулу "Місіс світу — 2018" Санія Шакірова загинула в результаті ДТП в Киргизії. У жінки, яка була матір'ю-одиначкою, залишилося троє дітей.

За попередньою версією, водій таксі, в якому знаходилася киргизька красуня, не впорався з керуванням і наїхав на перешкоду. В результаті Шакірова померла на місці, а за життя другого пасажира і водія борються лікарі.

Дивіться: Кривава харківська ДТП. Постраждала відмовилась від пртензій до Зайцевої

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", в четвер увечері, 31 травня, в російському Петербурзі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Mercedes, в якому їхав головний пірат Голлівуду Джонні Депп.

Також ми писали про те, що на Набережній магістралі в Запоріжжі, в районі Вознесеновского ринку, водій BMW збив жінку з дитиною, які йшли по тротуару. За словами очевидців, у ДТП потрапили два автомобілі. Перший - вилетів на тротуар, зніс ялину, збив пішоходів і, перевернувшись, врізалося в стовп. Другий - відразу втік з місця ДТП.