Японська компанія Sony працює над розробкою нової фірмової оболонки для власних смартфонів. Про це представники бренду написали в коментарях до новини про відмову компанії від подальшого розвитку Xperia Home, яка в подальшому перестане отримувати оновлення, які розширюють її функціональність.

Співробітники Sony відмовилися коментувати причини, по яким вирішили замінити Xperia Home новою оболонкою. Ймовірно, виробник зробив висновок, що розробка лаунчер з нуля буде мати такі ж витрати, як і редизайн вже існуючої оболонки. Таке рішення дозволить компанії більш ґрунтовно зосередитися на нових ідеях, а також залучити новий користувачів свіжими ідеями.

За деякими даними, Sony представить нову оболонку вже цієї осені. Само собою, новинка буде базуватися на фінальній версії Android і буде відрізнятися від Xperia Home переробленою системою управління. В ролі нового способу взаємодії з інтерфейсом фірмових смартфонів будуть використовуватися жести за аналогією з iOS.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що нові смартфони від Apple планує здешевити нові моделі iPhone за рахунок LCD-екранів.

Запланований раніше перехід на екрани OLED відкладався із-за низького попиту на дорогі моделі. Тому корпорація Apple розробила для нових моделей iPhone більш дешеві LCD-екрани. Таким чином керівництво компанії планують збільшити низький попит на iPhone X з-за його високої ціни.

Про це повідомили джерела The Wall Street Journal. Співрозмовники, близькі до поставок Apple, повідомили, що планується, що моделі смартфонів з більш бюджетними LCD-екранами становитимуть більшість у продажах лінійки iPhone, які будуть випущені восени 2018 року, такі екрани мають намір використовувати і в наступному році.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що компанія Apple планує вдосконалити ряд своїх відомих моделей, змінивши роз'єм для зарядки і передачі даних в смартфонах iPhone і планшетах iPad нового покоління. Про це повідомляє портал Digitimes з посиланням на постачальників обладнання.