Незабаром інноваційний сервіс дозволить запускати десктопну операційну систему прямо на мобільних пристроях по всьому світу.

Відео з запуском вінди:

Смартфони іменитого бренду Huawei навчили запускати повноцінну ОС Windows через хмарний сервіс, який назвали Huawei Cloud PC. Головною фішкою є можливість користуватися всіма функціями десктопної версією Windows 10 прямо на мобільному. Даний сервіс навчили сприймати підключення до стороннього монітора за допомогою кабелю, а також повноцінно працювати з усією файловою системою смартфона.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У даний момент Huawei Cloud PC працює тільки на території Китаю з пристроями MediaPad M5, Mate RS, Mate 10, P20 Pro і P20, однак, найближчим часом фахівці компанії мають намір розширити підтримку та інших світових регіонів.

Нагадаємо, що нові смартфони від Apple планує здешевити нові моделі iPhone за рахунок LCD-екранів.

Запланований раніше перехід на екрани OLED відкладався із-за низького попиту на дорогі моделі. Тому корпорація Apple розробила для нових моделей iPhone більш дешеві LCD-екрани. Таким чином керівництво компанії планують збільшити низький попит на iPhone X з-за його високої ціни.

Про це повідомили джерела The Wall Street Journal. Співрозмовники, близькі до поставок Apple, повідомили, що планується, що моделі смартфонів з більш бюджетними LCD-екранами становитимуть більшість у продажах лінійки iPhone, які будуть випущені восени 2018 року, такі екрани мають намір використовувати і в наступному році.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що компанія Apple планує вдосконалити ряд своїх відомих моделей, змінивши роз'єм для зарядки і передачі даних в смартфонах iPhone і планшетах iPad нового покоління. Про це повідомляє портал Digitimes з посиланням на постачальників обладнання.

За інформацією джерел, виробники планують оснастити нові моделі портом USB-C замість нинішнього Lightning. Відзначається, що компанія Apple представила роз'єм Lightning шість років тому - в 2012 році. Такий тип роз'єму зараз вже використовується в комп'ютерах MacBook.