На острові Сулавесі (Індонезія) 8-метровий пітон проковтнув жінку. 54-річна домогосподарка Ва Тіба вирушила перевірити кукурудзяну плантацію в кілометрі від будинку і зникла.

Трагедія в Індонезії

Рідні одразу ж звернулися до поліції, а сестра Ва Тіби пішла на пошуки жінки, проте знайшла лише сліди і речі, що належать їй. Після цього вона покликала на допомогу місцевих мешканців і спільними зусиллями вдалося відшукати гігантського пітона з роздутим животом.

Вони вбили змію і розпороли їй живіт, в якому було знайдено тіло зниклої жінки.

Дивіться: пітон проковтнув жінку в Індонезії (Обережно! Ці кадри можуть вас шокувати!)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не останній випадок

Так само сталося й минулого року, до того ж – знову на острові Сулавесі. Пітон проковтнув 25-річного Салубіро Акбара, який збирався до сусіднього села по пальмову олію, але зник.

Наступного дня стурбовані односельці розпочали пошуки. На подвір'ї чоловіка виявили 7-метрового сітчастого пітона. Тіло рептилії роздулося, що свідчило про велику здобич. Пітона розпороли 45-сантиметровим мисливським ножем.

Усередині виявили труп Акбара в одязі і чоботах. Виявилося, що в ніч перед зникненням чоловіка селяни чули крики. Чому ніхто не прийшов на допомогу, невідомо. Відомо, що сітчасті пітони душать своїх жертв, перш ніж проковтнути їх.

Дивіться: пітон проковтнув чоловіка (Індонезія) (відео 18+)

Як повідомляв портал "Знай.ua", водій мікроавтобуса вбив дитину у Харкові.