Якщо вірити теорії Матриці, ми знаходимося всередині інформаційного поля, яке зберігає інформацію про минуле, сьогодення і майбутнє, а також пов'язує наш розум із космічним. Тільки чутливі до тонких світів люди можуть "підключитися" до невидимої енергетичної мережі і навіть дізнатися таким чином виграшні номери у лотереї.

Ті, кого подібними надприродними здібностями природа не наділила, вигадують свої власні алгоритми в надії зірвати куш. На допомогу бажаючим розбагатіти прийшли нумерологи, які розкрили таємниці найщасливіших цифр і комбінацій, які ті можуть становити.

Числа, які приносять грошову удачу

Трійка має сильну енергетику, активізує грошові потоки. Якщо ви вирішили взяти участь в лотереї, купуйте саме 3 квитки, щоб у декілька разів збільшити шанси на перемогу. Намагайтеся призначити на третє число місяця фінансові операції, і ваші справи підуть в гору.

П'ятірка є справжнім магнітом для удачі. Вона обіцяє везіння в азартних іграх і обіцяє ощасливити тих, хто не боїться ризикувати. Але від людини вимагається чітке розуміння дій, які він здійснює.

Вісімка - символізує нескінченність і безперервний круговорот грошових коштів. Стане дуже сильним талісманом тому, хто мріє вибратися з убогості. Навіть сусідство з несприятливими цифрами не може зменшити її позитивний вплив.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Тринадцять, всупереч всім забобонам, є щасливим числом, але вимагає обережного підходу. Гроші, отримані з його допомогою, є "шаленими", тому розлучатися з ними потрібно теж легко.

П'ятнадцять - справжній оберіг для бізнесменів. Працює на примноження доходів і безперервний розвиток.

"Союзи" трійки і п'ятірки. Комбінації, де фігурують ці цифри, частенько виявляються виграшними. Особливої ​​уваги заслуговує число 35, яке в сумі дає 8. Воно має потужну енергетику, притягує і утримує нові грошові надходження. Аналогічно можна охарактеризувати число 53.

"Союзи" з вісімкою. Серед всіляких варіантів нумерологи виділяють:

  • 38 (пов'язане з матеріальним достатком, достатком, процвітанням),
  • 68 (неодмінно приведе до успіху завдяки підтримці Вищих Сил у фінансових справах),
  • 88 (обіцяє прихильність Фортуни і багатство).

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких липень стане особливо прибутковим.