Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик (14-0, 11 КО) і володар титулів IBF і WBA Мурат Гассієв (26-0-0, 19 KO) проведуть бій у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (World Boxing Super Series).

Поєдинок відбудеться 21 липня в Москві на арені СК "Олімпійський". Про це повідомив президент Федерації боксу Росії Умар Кремльов на прес-конференції, передає Знай.Спорт.

Бій Усик - Гассієв

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик (14-0, 11 КО) і володар титулів IBF і WBA Мурат Гассієв (26-0-0, 19 KO) проведуть бій у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (World Boxing Super Series).

На кону бою Усик - Гассієв п'ять поясів. Але Усик отримав травму під час підготовки до бою.

Бій Усик - Гассієв був запланований на 11 травня в Джидді (Саудівська Аравія), але офіційно перенесено. Як повідомляють організатори турніру на сторінці в Twitter, поєдинок перенесли на літо.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Раніше повідомлялося, що цей бій може відбутися в Росії, якщо виявиться, що Саудівська Аравія не готова прийняти бій. Цей поєдинок може пройти 22 липня в Росії. Як повідомляє РИА Новости, Федерація боксу Росії вже подала заявку.

"Ми зробили свою пропозицію. Якщо Саудівська Аравія не буде готова, то право проведення передадуть нам. Поки не зрозумілі навіть умови, за яких спортсмени і учасники зможуть відправиться в Саудівську Аравію. Проведення такого поєдинку в Росії обійдеться приблизно в 20-25 мільйонів доларів – це вся організація і гонорари спортсменів", – повідомив генсек Федерації боксу Росії Умар Кремльов в коментарі ТАСС.

Нагадаємо, на фінал WBSS претендують три країни: Саудівська Аравія, Україна і Росія. З'явилася інформація, що Росія хоче вплинути на бій Усик – Гассієв і провести фінал у себе. Україна побореться за проведення цього бою.

Ставки букмекерів

Букмекери вже приймають ставки на фінальний поєдинок WBSS Усик - Гассієв.

Коефіцієнт на перемогу Усика складає всього 1,36, тоді як котирування на тріумф Гассієва рівні 3,10.

Нічия в цьому поєдинку за правилами турніру не передбачена, проте коефіцієнт на те, що три судді виставлять однакові оцінки за підсумками бою, становить 23,00.

Усик заявив, що не звертає уваги на галас навколо поєдинку з росіянином Муратом Гассієвим, і не думає про політичний підтекст цього бою.

Менеджер Усика Егіс Климас пообіцяв, що українець під час розкрутки бою проти російського боксера буде говорити тільки про бокс.

"Олександр багато разів говорив, що буде говорити виключно про бокс. Обидва спортсмени розраховують, що ЗМІ та вболівальники не будуть підігрівати інтерес до цього бою з точки зору конфлікту двох країн", - заявив Климас.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Усику пропонували величезні гроші за бій у Москві.