Два їжака з ознаками алкогольного отруєння були виявлені на одній з дитячих майданчиків у німецькому місті Ерфурт, пише The Local.

Нерухомих тварин біля пляшки з недопитим егг-ногом знайшли місцеві жителі, після чого викликали поліцію. Очевидці припустили, що звірята спробували допити спиртне.

Ветеринари діагностували у їжаків алкогольну інтоксикацію і вирішили відправити їх в зоопарк. Там пообіцяли наглядати за звірками, поки у них не пройде похмілля.

У зв'язку з подією місцева поліція нагадала громадянам про заборону розпивання алкоголю на дитячих майданчиках.

"Знай.uа" нагадує, що собаки - найкращі друзі людей і їх "дитинчат".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо ви сумніваєтеся в цьому, то вам обов'язково потрібно витратити пару хвилин і подивитися зворушливе відео, головними героями якого стали собака породи хаскі на прізвисько Міллі і її улюблений маленький господар. Дане відео виклали користувачі мережі.

Міллі сама вела себе як маленьке дитя, ревно ставилася до всіх членів сім'ї, вимагала постійної уваги, прогулянок, ігор на природі і могла годинами відпочивати на дивані разом зі своїми господарями і вилизувати їм особи.

Але потім у житті цієї сім'ї з'явився малюк, який став центром уваги для всіх в будинку, включаючи Міллі. Собака так полюбила її, що тепер не відходить від нього буквально ні на хвилину. Міллі вартує його сон, грає, цілує, проводить весь свій час поруч.

Також нагадує, пес по кличці Чешир в один момент став зіркою Інтернету і сам про це не здогадується. Виявилося, що у нього неймовірна любов не до звичайних собачим ласощам, а до соковитих кавунів. Але він підкорив людей по всьому світу не тільки цим.

Почалося все з того, що господиня пса Чешира зняла на відео, як він поїдає скибочку кавуна і опублікувала ролик на відеохостингу. І його оцінили не тільки друзі жінки, але і користувачі YouTube по всьому світу. Завдяки чарівності Чешира, усього за кілька днів у відеоролика було більше 4 мільйонів переглядів.