Томас Маркл, батько герцогині Сассекському, ще жодного разу не бачився зі своїм зятем. Однак стало відомо, що новоспечені родичі декілька разів розмовляли по телефону. Про це батько Меган заявив в своєму першому телеінтерв'ю британському каналу ITV.

Він розповів, що саме по телефону принц Гаррі попросив у нього руки Меган. Томас був не проти, але озвучив одну умову.

"Ви - джентельмен. Пообіцяйте мені, що ніколи не піднімете руку на мою дочку і я, звичайно, дам свій дозвіл", - пообіцяв він тоді королівському спадкоємцеві.

Томас Маркл вважає зятя "чудовим і дуже цікавим хлопцем" і впевнений, що дочка зробила "відмінний вибір".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чоловіки, за словами батька Меган, обговорювали до весілля не тільки особисті теми. Гаррі переконував майбутнього тестя "дати шанс Дональду Трампу". Також принц говорив, що готовий до такого "експерименту" як Brexit.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що 19 травня відбулося таке довгоочікуване королівське весілля Меган Маркл і принца Гаррі.. Молодята вже давно підрахували зароблені на торжестві гроші для скарбниці Великобританії та почали з'являтися на важливих заходах, вже як сім'я.

За місяць до весілля Меган Маркл і принц Гаррі попросили гостей церемонії замість подарунків зробити пожертвування в один з обраних ними фонд. Всім, хто не послухався, презенти після торжества були повернуті. Крім одного єдиного, який піднесла королева Єлизавета.

Її Величність подарувала молодятам Йорк-котедж на території свого маєтку Сандрінгем в Норфолку. За іронією долі раніше цей оточений парком і садом будинок називали "Котеджем холостяка". У 1893 році його отримав в подарунок від свого батька майбутній британський король Георг V, який в той час ще був принцом Джорджем, герцогом Йоркським.

Після одруження Меган і Гаррі переїхали в невеликий Ноттінгем-котедж на території лондонського Кенсінгтонського палацу. Йорк-котедж вони будуть використовувати для відпочинку за містом. Можливо, вони переїдуть сюди після того, як у них з'являться діти.

Єлизавета традиційно дарує нерухомість своїм дітям і онукам, які вступають в шлюб. Так, на весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон королева подарувала їм особняк Анмер-Холл на території маєтку Сандрінгем. Принц Чарльз і Діана свого часу отримали в подарунок маєток Біркхелл в Шотландії, а принцу Ендрю на весілля з Сарою Фергюсон дістався маєток Саннінгхілл-парк.