У Владивостоці трапилася жахлива бійка між двома школярками.

Відповідне відео з'явилося в соціальній мережі Instagram.

На записі видно, як одна дівчинка жорстоко б'є свою однолітку. Спочатку вона наносила удари рукими і ногами, а потім з усієї сили стрибнула на повалену супротивницю.

Після нелюдського побиття дівчинку на колінах змусили вибачатися "за все".

Подробиці події поки не повідомляються. За попередньою інформацією, бійка сталася в районі вулиці Алеутська, недалеко від зупинки "Обласна лікарня". Правоохоронці уточнили, що постраждалій дівчинці було 14 років. Вона разом зі своєю мучительницею входила в одну дворову компанію.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Старший помічник керівника слідчого приморського управління Аврора Римська повідомила, що відеозапис став приводом для порушення кримінальної справи.

"Бійка сталася ще 1 червня. Зараз слідчі порушили справу за фактом нанесення побоїв неповнолітній. Встановили особу підозрюваної. Це школярка, яка вже перебуває на обліку у відділі АТ у справах неповнолітніх," – підкреслила вона.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", вночі, 17 червня, близько першої години ночі в Києві сталася масова бійка. Інцидент стався в районі Оболонь, біля супермаркету "Сільпо" по проспекту Сталінграда, 46.

Наголошується, що дві компанії щось не поділили між собою і почали битися. Під час бійки очевидці почули звук, схожий на постріл. Однак гільз, зброї або постраждали від нього знайти не вдалося.

На місці події працювали 4 бригади швидкої допомоги, 2 наряди поліції охорони і 2 наряду патрульної поліції.

Крім того, нагадаємо, що шокуючий інцидент, який днями відбувся у Франції, сколихнув громадськість, повідомляють закордонні ЗМІ.

Жінка з ножем напав на відвідувачів прямо в супермаркеті. До того, як її затримала поліція, неадекватна жінка встигла поранити двох осіб. За повідомленнями місцевих журналістів, під час нападу вона кричала "Аллах акбар".