Український президент Петро Порошенко паралельно із офіційним веде ще один, таємний акаунт у Facebook. Принаймні, так стверджує журналіст Олександр Дубинський.

Король-лев ніколи не дорослішає?

Цікаво, що сторінка під псевдонімом Peter Lions створена у стилі, який більше нагадує дитячий, аніж характерний для людини, котра займає провладне крісло.

"Сторінка створена в липні 2014 року, і має всі ознаки "вітрини". Дата народження 1 лютого 1990 року, а на аватарці зображений диснеївський персонаж Пітер Пен. Однак ця фейкова сторінка збирає небачений перелік друзів: Кононенко зі своєю дружиною "Анастасією Мерседес", Грановський, банкіри, депутати і бізнесмени. А також кілька довірених порохоботів. Один з порохоботів - Павло Нусс - робить все, щоб розкрити Петра Incognito", - коментує Дубинський.

На цьому акаунті президента навіть активно вітають. Точніш, а самого гаранта, а його Фонд. У користувача можна помітити членів родини президента: Марина Порошенко, за даними журналіста, ховається під псевдонімом Маргарита Зайцева (алегорично: він Лев - вона Заєць)

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Родина Порошенка в мережі

"Сторінка Марини Порошенко теж "вітрина", але зверніть увагу, які лайки збирає обкладинка "пані Зайцевої" в момент створення сторінки в серпні 2014 року: Інна Битюк, прес-секретар дружини Президента України, Олена Безрека, виконавчий директор Фонду Петра Порошенка, який очолює "Зайцева", - додає Дубинський.

Він також звертає увагу на сторінки дітей президента: Олександри Порошенка (FB та Інстаграм Sasha Lavirim), Михайло (сторінка із мавпочкою на профілі). Останній зображений в кросівках, у коледжі, видно, що любить танці і фото у реглані "Russia". Також публікації "короля звірів" справно лайкає невістка Порошенка Юлія.

Дивіться: Mr. Petro Incognito. Таємна відпустка президента Порошенка

Як повідомляв портал "Знай.ua", родина скандально відомого депутата, підозрюваного у корупційних махінаціях, виграла тендер на дрони для української армії.