Комбінезони, які раніше носили лише фермери, зараз на самому піку своєї популярності. Вибір фасонів настільки великий, що свій знайде будь-яка дівчина: спортивна, жіночна, зухвала. Не дарма комбінезони так полюбили моделі. Передає Clutch.

Якщо хочете виглядати як топ-модель ось кілька прикладів ідеально підібраних луків:

Белла Хадід

21-річна модель з Лос-Анджелеса може похвалитися ідеальною фігурою, тому джинсовий комбінезон сидить на ній як влиті. Модний у цьому сезоні кльош Белла поєднує з човниками і сумочкою в тон.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Даутцен Крез

Нідерландська супермодель і "ангел" Victoria's secret створила незвичайний лук. Білосніжний спортивний комбінезон вона одягла з футуристичними босоніжками на плоскому ходу. Яскравість образу доповнили зализане назад волосся і прозорі окуляри.

Емілі Ратаковских

27-річна американська модель нещодавно стала актрисою і в житті теж намагається виглядати "фильмографично". Білий total look з комбінезона із запахом і ботильйонов вона доповнила яскравою сумкою і модними в цьому сезоні окулярами.

Джіджі Хадід

Сестра Белли Хадід не поступається їй ні в красі, ні в стилі. Дівчина вибрала яскравий рожевий комбінезон з глибоким вирізом, який доповнила зеленими босоніжками і сумкою в тон.

Хейлі Болдуін

Хейлі 21-річна модель з США і дівчина Джастіна Бібера. Легкий білий комбінезон з відкритими плечима вона вибрала не дарма: він добре підкреслив її талію. До нього відмінно підійшли золоті прикраси та білі кросівки.

Хелена Крістенсен

49-річна Хелен – легендарна топ-модель з 90тих, яка навіть зараз не здає позиції. На її прекрасный фігурі відмінно виглядає мішкуватий комбінезон в смужку, доповнений босоніжками на пласкому ходу і окулярами. Відмінний лук для літньої прогулянки за покупками.

Нікі Тейлор

43-річна модель відмінно виглядає в смугастому комбінезоні з вишивкою на плечах. Образ також доповнили ботильйони на підборах.

Ромі Стрейд

Голландська модель та "ангел" Victoria's secret вибрала для своєї поїздки в аеропорт чорний шкіряний комбінезон, який відмінно поєднується з білосніжними кросівками.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", комфорт на пляжі можливий не тільки при наявності горезвісного "пляжного тіла", але і коли підібраний купальник і сидить ідеально. Стиліст телеканалу СТБ розповіла про тонкощі вибору купальника для кожного типу фігури.

Вузька талія і широкі стегна (тип трикутник або груша)

При такому типі фігури потрібно робити максимальні акценти вгорі і уникати їх внизу. Тобто не рекомендуються трусики з бічними зав'язками, зайвими деталями і блиском. Нижня частина купальника повинна бути однотонною, можна з високими вирізами, що зробить ноги візуально довшими. Модель злитого купальника повинна бути однотонною або з об'ємними деталями нагорі.