Вихованець волгоградського соціально-реабілітаційного центру, який супроводжував на поле футболістів на матчі Англія — Туніс, виявився сином чиновника і обманом потрапив на стадіон. Про це одному з росЗМІ повідомили місцеві жителі.

Можливість вивести спортсменів на гру отримали двоє хлопчиків з притулку — Амір Косолапов та Матвій Кочнєв, які виграли конкурс благодійного фонду Олени Ісінбаєвої. Обидва вони вийшли на поле в день матчу, але пізніше з'ясувалося, що Матвій — ніякий не сирота, а син економіста реабілітаційного центру.

"Ця привілей призначався для одного з хлопчаків, який у своєму дитинстві нічого, крім злиднів і п'янок батьківських не бачив. Ці діти і так обпеклися в житті, вони не вірять дорослим, а після такого вони перестануть вірити у справедливість і чесність", — йдеться у зверненні волгоградців, що надійшло у редакцію видання.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У листі сказано, що городяни провели власне розслідування і з'ясували, що в реабілітаційному центрі відбулася підміна. 1 червня сина чиновника офіційно зарахували в притулок в групу для дітей з неблагополучних або малозабезпечених сімей, що дало йому можливість брати участь у конкурсі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в об'єктиви фотографів мундіалю потрапила одна мила особа. Вона, на думку російських ЗМІ, була визнана однією з найбільш гарячих футбольних фанаток. Її ім'я Наталія Немчинова. І, як виявилося, вона порноактриса.

Публікація з'явилася в Twitter-каналі "Чtткий ТАСС". У коментарях під твітом як багато цікавих коментарів-пропозицій, так і низькопробних реплік.

Нагадаємо, російська модель шокувала шанувальників футболу і свого таланту роздягнувшись для фотосесії.

Таким чином дівчина вирішила "підняти дух" учасникам футбольної команди. Лея Максимова виклала у своєму профілі кілька знімків, на яких виступає в ролі арбітра. На знімках Лея одягнена тільки в короткий топ і шорти, які показують її струнку фігуру. Вдалося чи ні дівчині допомогти своїй футбольній команді – покаже час.

28-річна російська модель також знімається в гарячих фотосесії для журналу MAXIM.