Компанія Xiaomi представила під брендом Yunmi нову розумну пральну машину, яка також має функцію сушіння білизни. Втім, компанія вміє дивувати публіку, так що девайс отримав кілька нових фішок, яких немає у конкурентів.

При використанні Xiaomi Yunmi з моменту початку прання і до моменту, коли одяг можна надягати, проходить всього 45 хвилин.

Пристрій оснащений системою штучного інтелекту VioBrain, крім того, в машині встановлений енергоефективний американський двигун. Сама по собі машинка вміє прати в 16 різних режимах, так що девайс відмінно підійде для всіх видів одягу.

Пральна машина дозволяє випрати за раз до 10 кг білизни, а також висушити 6 кг попраною одягу. Пральна машина оснащена новітньою конденсаційної системою сушіння гарячим повітрям, а білизна сушиться при постійному нагріванні з провертанням барабана. Звичайно ж, девайс працює в парі зі смартфоном, так що можна стежити за процесом прання.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ціна пристрою становить 490 доларів (13 200 грн.).

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила відмовитися від гнучкого смартфона. Компанія не представила новинку, і вирішила відкласти її на майбутнє. Точно так само зробила і компанія LG, яка заявила публіці, що людство ще не готове до таких смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi вирішила впровадити кілька корисних функцій у свої смартфони. Мова йде про технології Game Booster, який здатний збільшити комфорт гри на смартфоні за рахунок прискорення процесора при необхідності.

Знай.uа писав, що експерти назвали головний недолік гнучкого смартфона. Повідомляється, що мова йде про надійність екрану. Приміром, на такі дисплеї захисну плівку встановитися не вийде, а ключі можуть зіпсувати екран за кілька секунд. Втім, замінити екран практично неможливо, враховуючи складності механізмів.