Студія Disney нарешті офіційно заявила про старт зйомок фантастичного продовження фільму "Малефісент", та оголосила акторський склад.

Головну роль у фільмі грає Анджеліна Джолі.

Вона, здається, у захваті від картини, адже це чи не єдині зйомки, на які Джолі погодилася за останні роки. А нещодавно, ще одна актриса, задіяна у фільмі, Ель Фанінг, опублікувала з Джолі рідкісний знімок, на якому легенда кінематографу шаленіє і виглядає дуже щасливою.

Однак все не все так гладко на знімальному майданчику. Анджеліна вже встигла поскандалити з однією з актрис. Інсайдери говорять, що актриса посварилася з Мішель Пфайффер, яку запросили спеціально для участі у другій частині фільму.

Вся справа в натягнутих стосунках Джолі з Пфайффер.

Якщо вірити інформації інсайдерів, зовсім недавно Анджеліна влаштувала справжній скандал. Подейкують, що Джолі обурюється і намагається продемонструвати свою першість у кожній дрібниці.

"Вона наполягла на тому, щоб їй виділили гримерку більше, ніж у Мішель. І навіть вимагає, щоб грим їй наносили першій",- поділився інсайдер, зазначивши, що через поведінку Джолі обстановка на знімальному майданчику постійно напружена і це незважаючи на те, що Пфайффер намагається не реагувати на випади з боку екс-дружини Бреда Пітта.

Одне із зарубіжних видань повідомило, що Джолі часто влазить не в свою справу і дає поради іншим акторам, що призводить до нових непорозумінь на майданчику. Відзначається, що деякі актори і асистенти навіть бояться зайвий раз подивитися на артистку.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", суддя став на бік актора Бреда Пітта в процесі розлучення двох голлівудських зірок.
У актриси Анджеліни Джолі з'явився серйозний привід для переживань. Вся справа в тому, що суддя попередив зірку про можливу втрату опіки над дітьми.

Суддя зажадав, щоб Джолі переглянула графік побачень дітей з їх батьком Бредом Піттом. Зараз пара веде шлюборозлучний процес. В іншому випадку опіка над дітьми перейде Пітту.