Народний депутат України Сергій Шахов вимагає від Міністерства освіти відзвітувати про заходи, вжиті для безпеки школярів.

Про це один з лідерів політичної сили "Наш край" заявив в ході пленарного засідання Верховної Ради 20 червня, звертаючись до і. о. міністра освіти.

Шахов нагадав, що в 2018 році в українських школах сталася серія отруєнь учнів.

"Ви знаєте, що отруїлися діти в школах. І досі ніхто не відповів українському народові, які заходи було вжито, щоб 1 вересня наші діти були захищені від цього", – заявив Шахов.

Він також попросив Міносвіти відповісти, чи може міжнародна спільнота допомогти Україні із забезпеченням безпеки школярів, повідомляє Politeka.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

20 червня Верховна Рада обговорювала прийняття закону про ратифікацію фінансової угоди (проект "Вища освіта України") між Україною та Північною екологічною фінансовою корпорацією. Ця угода передбачає надання Україні кредиту для підвищення енергоефективності будівель державних вузів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", елітний дитячий садок Києва втрапив у гучний скандал.