Нещодавно королівське подружжя здивувало весь світ. Так, стало відомо, що Меган Маркл і принц Чарльз скоро стануть батьками. Про те, що дружина принца Гаррі чекає дитину, стало відомо незабаром після повернення молодят з весільної подорожі, в яку вони відправилися відразу після казкового королівського весілля у палаці. Про це повідомила приятелька Меган.

Одним з перших про вагітність Меган дізналися брат Гаррі – принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон. Про майбутніх поповненні королівського сімейства вже проінформували принца Чарльза з дружиною і королеву Великобританії.

Також, за інформацією західних ЗМІ, Меган і Чарльз чекають двійню.

Щасливі батьки розповідають, що вони давно хотіли мати дітей, але не очікували, що це станеться так скоро.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Принц Гаррі ще до знайомства з Меган говорив, що готовий стати батьком. Єдине, що йому тоді заважало, це те, що не міг знайти гідну дівчину. Але після зустрічі Меган Маркл все змінилося.

"Ми, поза всяким сумнівом, заведемо дітей, причому, в самому найближчому майбутньому. Хоча перш, ми, звичайно, повинні зіграти весілля!", — заявив Гаррі.

Однак, слід зазначити, що новина про вагітність Меган все ж була очікуваною, так як Гаррі обмовився, що вони з дружиною активно працюють над поповненням у сім'ї.

Нагадаємо, королева Великобританії перед весіллям змусила Меган Маркл підписати шлюбний контракт. Однією з умов договору було те, що в разі розлучення Меган нічого не отримає, якщо на той момент у них з Гаррі не буде спільних дітей. Наречена підписала контракт не дивлячись.

Такий продуманий хід королеви розлютив Гаррі, однак проти волі бабусі він не пішов.

Шлюбний контракт склав найкращий адвокат по розлученню у Лондоні – Фіона Шеклтон. Юрист вже не раз захищала інтереси королівської родини, зокрема, при розлученні принца Чарльза і принцеси Діани.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дружина принца Гаррі герцогиня Сассекська Меган Маркл, отримала забавне прізвисько від свого свекра - принца Чарльза.

Як відомо, спадкоємець британської корони дуже прив'язаний до своєї невістки, він безумовно радий, що поруч з його сином буде така сильна і досить жорстка жінка.

Близьке до королівської сім'ї джерело повідомило, що мова йде про метал. Принц Чарльз вважає, що дружина принца Гаррі така ж "тверда і незламна, як цей метал". Також наголошується, що Меган допомогла відновити теплі стосунки Чарльза і Гаррі.