В Steam стартував літній розпродаж, він триватиме до 5 липня.

Останні місяці магазини справно радували знижками, і, нарешті, настав фінальний акт річного безумства: сьогодні ввечері розпочався щорічний розпродаж в Steam.

О 20:00 за Київським часом стартувала щорічна літній розпродаж в Steam. Прийняти участь у великому літньому розпродажі зможуть всі бажаючі.

Як завжди, сервіс поки що працює з перебоями і не всі знижки відображаються відразу. Список знижок є на steamdb.info/sales.

Цього разу розпродаж оформлений в космічній темі і супроводжується міні-грою "Стімопланетяни", в якій треба боротися з унилоідами, захоплюючи сектора на карті і отримуючи за це картки і безкоштовні ігри.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще



Протягом двох тижнів геймери зі всього світу мають можливість купувати ігри зі знижками до 90%, тому останнім днем ​​акції значиться 5 липня 2018 року.

Цей розпродаж стане одним з найбільших в році. Це пов'язано з тим, що компанія "Valve" щорічно пропонує найнижчі і вигідні ціни двічі - влітку і взимку, в рамках двох розпродажів.

В акції беруть участь наступні ігри.

Вся серія Fallout
Вся серія Sonic
Серія Final Fantasy
PUBG
Tyranny від Obsidian
хоррор Desolate
JRPG Ni no Kuni II
Portal Bridge Constructor
GTA V
Life is Strange: Before the Сторм
Повне видання Darkest Dungeon з усіма DLC

Крім того, вже через кілька днів, користувачам стане доступний сервіс Стим Лінк, який дозволить безкоштовно грати в комп'ютерні ігри на смартфонах і планшетах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", останнім часом ігрове співтовариство неодноразово критикувало Valve за непрозору політику щодо ігор з суперечливим контентом.