В Steam стартував літній розпродаж, він триватиме до 5 липня.

Останні місяці магазини справно радували знижками, і, нарешті, настав фінальний акт річного безумства: сьогодні ввечері розпочався щорічний розпродаж в Steam.

О 20:00 за Київським часом стартувала щорічна літній розпродаж в Steam. Прийняти участь у великому літньому розпродажі зможуть всі бажаючі.

Як завжди, сервіс поки що працює з перебоями і не всі знижки відображаються відразу. Список знижок є на steamdb.info/sales.

Цього разу розпродаж оформлений в космічній темі і супроводжується міні-грою "Стімопланетяни", в якій треба боротися з унилоідами, захоплюючи сектора на карті і отримуючи за це картки і безкоштовні ігри.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще



Протягом двох тижнів геймери зі всього світу мають можливість купувати ігри зі знижками до 90%, тому останнім днем ​​акції значиться 5 липня 2018 року.

Цей розпродаж стане одним з найбільших в році. Це пов'язано з тим, що компанія "Valve" щорічно пропонує найнижчі і вигідні ціни двічі - влітку і взимку, в рамках двох розпродажів.

В акції беруть участь наступні ігри.

Вся серія Fallout
Вся серія Sonic
Серія Final Fantasy
PUBG
Tyranny від Obsidian
хоррор Desolate
JRPG Ni no Kuni II
Portal Bridge Constructor
GTA V
Life is Strange: Before the Сторм
Повне видання Darkest Dungeon з усіма DLC

Крім того, вже через кілька днів, користувачам стане доступний сервіс Стим Лінк, який дозволить безкоштовно грати в комп'ютерні ігри на смартфонах і планшетах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", останнім часом ігрове співтовариство неодноразово критикувало Valve за непрозору політику щодо ігор з суперечливим контентом.