Перша леді Америки Меланія Трамп побувала в центрах тимчасового утримання дітей нелегальних іммігрантів в Техасі. Однак увагу ЗМІ і публіки була прикута не до вчинків жінки, а до напису на її куртці.

Для офіційного візиту до дітей Меланія Трамп вибрала куртку Zara вартістю 39 доларів. На спині першої леді красувалася величезна напис "Мені правда все одно, а вам?" (I really do not care do u?). подібна витівка почала бурхливо обговорюватися в мережі.

Телеканал CNN повідомляє, що на зустрічі з дітьми мігрантів вона була без неї, одягнена в цю бюджетну куртку вона була, коли відправлялася на літаку на кордон з Мексикою. На самій зустрічі її зняла й знову одягла лише під час повернути назад.

Тим не менш, бурхливу реакцію і хвилювання вона викликала в соціальних мережах та ЗМІ.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Треба розуміти: Меланія Трамп не просто так наділу в цю поїздку 30-доларову куртку, яка абсолютно випадково опинилася в її гардеробі, повному дорогий дизайнерського одягу. Це було зроблено навмисно", " "Меланія, яка вирушила на кордон у куртці з написом "Мені все одно", - це, мабуть, найбільш відірваний від реальності вчинок з часів Марії-Антуанетти", - пишуть користувачі.

Прес-секретар першої леді США Стефані Грішем також прокоментувала возникнувший скандал і заявила, що в куртці немає прихованого сенсу.

"Сьогоднішня зустріч з дітьми в Техасі була дуже продуктивною. Якби ЗМІ витрачали більше часу і зусиль, розповідаючи про те, що вона робить, і про її спроби допомогти дітям, а не на обговорення її одягу, то ми б досягли набагато більшого для цих дітей", - написала Грішем у себе в Twitter, додавши до свого повідомленням два хештега: #ЕйНеВсеРавно і #ЭтоПростоКуртка.

Навіть чоловік Меланії, президент Америки Дональд Трамп у своєму Twitter прокоментував реакцію громадськості на її куртку.

Напис "Мені абсолютно все одно. А вам?" на спині куртки Меланії відноситься до фейковим новин. Меланія знає, наскільки вони брехливі, і її це дійсно більше не хвилює", - заявив Трамп.

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" Меланія Трамп відкритої заявила, що не згодна з жорстокою політикою свого чоловіка.