У новому смартфоні Galaxy S10 компанія Samsung планує відмовитися від технології розблокування смартфона по райдужці. Зате новий гаджет буде оснащений інтегрованим в дисплей сканером відбитків пальців.

Цю інформацію повідомляє CNET з посиланням на джерела в Кореї.

Незважаючи на те, що Samsung представила сканування райдужної оболонки ока всього два роки тому, разом з моделлю Galaxy Note 7, схоже, що ця функція може стати історією для Galaxy S10. Як повідомляють ЗМІ, у Samsung вже є розробки деталей для майбутнього Galaxy S10. У той же час, відомо, що він не планує включати в гаджет модуль сканування райдужної оболонки.

В Samsung Galaxy S10 буде використовуватися ультразвуковий сканер відбитків пальців від Qualcomm. Він надійніший оптичних сенсорів в існуючих пристроях, хоча і складніший у виробництві. Також Samsung працює над створенням більш тонкого модуля для 3D-сканування особи.

Є інформація про те, що компанія Samsung вже замовила виробництво дисплеїв для лінійки Galaxy S10, діагоналі 5,8 і 6,3 дюйма. Це означає, що розміри екранів у нових смартфонів майже не зміняться.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Galaxy S10 повинен вступити в продаж у наступному році в якості заміни Galaxy S9. Samsung може представити свої нові флагмани на виставці CES 2019, яка пройде з 8 по 11 січня в Лас-Вегасі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", справжню ціну смартфона Samsung Galaxy S9+ назвали фахівці компанії TechInsights. Його приблизна вартість в Україні коливається в межах 31 тисяч гривень. Цю інформацію повідомляє видання prostotech.com.

Тоді як в американській валюті ціна флагмана становить близько 1200 доларів.

Експерти підрахували, що найдорожчою частиною телефону є Super AMOLED-екран з діагоналлю 6,2-дюйма. Його ціна 72,5 долара. Наступним по вартості йде процесор Exynoe 9810, який коштує 68 доларів.

Також портал повідомляв про те, що в 2017 році американська компанія Apple випустила свій ювілейний гаджет — iPhone X. Однак, на превеликий жаль багатьох фанатів бренду, смартфон не виправдав очікувань і якістю нікого не здивував, пише Internetua .