У суботу, 23 червня, у Львівській області сталася аварія - пасажирський мікроавтобус Volkswagen зіткнувся з легковим автомобілем Skoda. Про це повідомляють ЗМІ.

ДТП сталася на трасі Ковель – Жовква, недалеко від міста Великі Мости.

Водій Skoda заснув за кермом і виїхав на смугу зустрічного руху. Водії Toyota і Mitsubishi, що рухалися назустріч, вчасно зреагували і змогли уникнути зіткнення, з'їхавши в кювет.

Тим не менш, трагедії уникнути не вдалося, і Skoda, продовжував рух, зіткнулася з бусом Volkswagen, в якому перебували дев'ять пасажирів - усі іноземці. В результаті одна пасажирка отримала травми несумісні з життям і загинула на місці, ще сім пасажирів отримали поранення.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Обставини ДТП встановлюються.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скріншот карти

Схема аварії

Кадр з місця

Нагадаємо, за попередніми даними, у Кривому Розі по вулиці Світлогорська п'яний водій збив на смерть двох жінок. 26-річний водій автомобіля Nissan рухався з боку Шахти "Родіна" у напрямку до "весільного перехрестя".

"Авто збило жінок, сама іномарка вилетіла в кювет. Водій вижив. Він був неабияк п'яний. Обидві жінки померли на місці. Тіло однієї викинуло у вітрину магазину, другу відкинуло на проїжджу частину", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють патрульні, слідчі обласного та міського управлінь поліції.

Крім того, в Києві по вул. Коломийського, 14 авто на швидкості в'їхало в житловий будинок, водія "газелі" госпіталізували.

Дивіться сюжет про ДТП

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", у Харкові жінка на пішохідному переході відправила дитину в кому.