28-річний відомий фінський художник Їрка Вінсе Джонатан Вятайнен буквально виріс з "Діснеєм". Так, саме герої його улюблених дитячих мультиків надихнули художника на створення серії вражаючих ілюстрацій.

Як стверджує Їрка Вінсе Джонатан Вятайнен, ще у 2011 році він прийняв рішення трохи попрацювати в Photoshop і подивитися, що ж буде, якщо перетворити персонажа Урсули з "Русалочки" на реальну людину, що живе реальним життям.

"Оскільки я виріс з великою кількістю цих персонажів, почуття ностальгії зробило процес захоплюючим і цікавим персональним проектом", – розповідає Їрка.

Круелла Де Віль з "101 далматинців"

Белль "Красуня і Чудовисько"

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Моана

Капітан Лі Шан "Мулан"

Принц Ерік "Русалонька"

Принцеса Анна "Крижане серце"

Накома "Покахонтас"

Принцеса Жасмін "Алладін"

Флін Райдер "Рапунцель"

Кокум "Покахонтас"

Нагадаємо, що всі ми в дитинстві вірили в казки, уявляли їх героїв і намагалися зрозуміти, хто вони і чому мають таку славу. Втім, не важливо скільки нам років, ми все одно мріємо потрапити в казку і приміряти на себе образ того чи іншого казкового персонажа.

Астрологи склали цікавий гороскоп, який розповість, на якого казкового героя ви найбільше схожі за вдачею і характером.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" писав про те, що кожен із нас сприймає дружбу по-своєму. Хтось віддається їй цілком і повністю, вважаючи, що вона схожа на любов і дається раз і на все життя, а хтось називає друзями навіть випадкових знайомих та змінює їх як рукавички, з легкістю розриваючи дружні зв'язки і швидко забуваючи тих, з ким ще зовсім недавно проводив весь свій вільний час. Як і багато іншого, уміння або невміння дружити обумовлено нашою зодіакальною приналежністю. Астрологи розповіли про те, як дружать знаки Зодіаку.

Варто відзначити, що "чистими" знаками вважаються люди, народжені з 1 по 18 числа, а на інших впливає попередній або наступний знак - як в характеристиці особистості, так і в астрологічних прогнозах. І це треба враховувати.