У Харкові за підозрою у вбивстві кількох людей затримали чоловіка. Інформація про злочин на вул. Академіка Павлова надійшла правоохоронцям вранці 24 червня.

Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції України в Facebook.

"За попередніми даними, невідомий з автоматичної зброї вбив господаря квартири і його дружину, а також наніс вогнепальне поранення 13-річній дитині", - повідомили деталі правоохоронці.

Незабаром після виклику патрульні виявили та зупинили автомобіль Volvo, на якому пересувався підозрюваний. У машині знайшли предмети, схожі на автомат і мисливську рушницю.
Варто відзначити, що раніше у мережі з'явилося фото власника ресторану в Києві, який вчора, 23 червня, застрелив гостя свого закладу.

Відповідні знімки були оприлюднені на офіційному сайті Національної поліції України.

Повідомляється, що наразі вбивця затриманий. Це чоловік 1958 року народження, уродженець іншої держави. Раніше він не потрапляв у поле зору поліції.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Загиблим виявився уродженець Запорізької області 1989 року народження. Крім того, власник ресторану, в ході конфлікту, поранив уродженця Донецька 1987 року народження. Його відразу ж госпіталізували.

На місці події поліцейські вилучили пістолет Макарова, попередньо - бойовий, із знищеними номерами і стріляні гільзи.

Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Стрілку загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Варто відзначити, що У Києві стався жахливий інцидент. Близько опівночі, в одному з кафе на Оболонській Набережній між його власником і компанією відвідувачів виник конфлікт, який вирішували стріляниною.

Під час розборок, власник закладу застрелив з пістолета Макарова одного з відвідувачів, а іншого поранив.

"Чоловіка, який стріляв, затримали. Він - уродженець іншої країни, 1958 р.н., раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв. Загиблий - уродженець Запорізької області, 1989 р.н., поранений - уродженець Донецька, 1987 р.н.", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що вилучений у вбивці пістолет Макарова бойової, зі знищеними номерами.

Разом з тим варто зазначити, що 22 червня, на зупинці громадського транспорту "Центральний ринок", біля ювелірного магазину "Золотий вік" в Миколаєві поліцейські затримали колишнього військовослужбовця, який перевозив у поліетиленовому пакеті 82 мм мінометну міну.

Учасник АТО хотів продати мінометну міну. Для цього зустрівся з покупцем на вул. 6-й Слобідкою, разом вони сіли у 75-ту маршрутку і поїхали в бік Намиву, щоб розглянути товар і розрахуватися.

Однак перед цим потенційний покупець подзвонив в поліцію.

На зупинці "Центральний ринок" поліцейські і наздогнали маршрутку і затримали "атошника" разом з міною. Відомо, що міна виявилася бойовою, до того ж, з вкручені підривником. Досить було будь-якого необережного руху, щоб маршрутку разом з пасажирами рознесло на шматки.

У Миколаєві атошник віз міну в маршрутці

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бранець Кремля викликав ката з ФСБ на очну ставку.