В ході розслідування правоохоронці з’ясували мотив вбивці з Харкова, який позбавив життя двох людей і з вини якого в лікарні знаходиться 13-річна дівчинка.

За даними видання NewsRoom, загиблими виявилися 40-річний Олег С. і його дружина (ймовірно - цивільна) Яна К.

Чоловік очолював підприємство одного з місцевих товариств інвалідів і займався виробництвом взуття. До кримінальної відповідальності ніколи не притягувався. За попередньою інформацією, загинув від пострілу в спину.

Що стосується підозрюваного у вбивстві Костянтина Б., йому 42 роки, він - приватний підприємець, який займався виробництвом і торгівлею деревом, а також наданням техніки в оренду.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На фігуранта зареєстровані бойовий карабін, гладкоствольна рушниця та пістолет для стрільби гумовими кулями. Під час затримання підозрюваний заявив, що скоїв злочин з міркувань "кровної помсти".

У той же час дівчинка була доставлена ​​з пораненнями ніг до лікарні. На даний момент відкрито кримінальне провадження за статтею 115 КК України ("вбивство"). Також тривають слідчі дії.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що у Льєжі (Бельгія) чоловік застрелив двох копів і випадкового перехожого. Пізніше зловмисник взяв у заручники жінку просто у будівлі школи. Правоохоронці вчасно відреагували на виклик і застрелили його на місці.

За даними місцевої поліції, озброєний чоловік відкрив вогонь на бульварі д'Авре. В результаті загинули двоє поліцейських і пасажир машини, що проїздила повз, ще двоє людей отримали поранення. Основною версією того, що сталося вважається теракт.

Незабаром на сторінці поліцейського управління Льєжа в мережі Facebook з'явилося повідомлення про те, що рух по бульвару д'Авре перекрито "у зв'язку з проведенням спеціальної операції через захоплення заручників".

Кризовий центр бельгійського МВС звернувся до громадян країни із закликом не заважати роботі спецслужб і уникати оточеної зони.

Нагадуємо також про те, що пости вбитої на Донбасі дівчинки розчулили соцмережі.