Знаменита бодипозитивная модель Ешлі Грем нерідко публікує спокусливі фотографії в купальнику в своєму Instagram. Ешлі часто бере участь у пляжних фотосесіях і обожнює відверті наряди.

Так, напередодні дівчина опублікувала знімок зі своєю мамою, де обидві жінки позують в купальниках. Саме таким знімком в строкатих пляжних образах Ешлі привітала з днем народження.

Раніше Грем влаштовувала повноцінну фотосесію, де з мамою позувала в різних купальниках. Таким чином дівчина показує, що кожна фігура прекрасна. А вагу та вік не мають ніякого значення.

Багато відзначили, що жінки виглядають як сестри і те, що на фото Грем виглядає дещо стрункішою, ніж зазвичай.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ти виглядаєш набагато стрункішою на цьому фото", "Виглядаєш дуже стрункою", "Ви як сестри", - пишуть шанувальники.

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" популярна plus-size модель Ешлі Грем здивувала своїх шанувальників новими фотографіями в дуже відвертій білизні і яскравих купальниках.

Відома американська модель опублікувала нові знімки на своїй сторінці в Instagram.

При цьому на фото іноді видно целюліт, однак Ешлі не приховує цього і завдяки чому збирає багато шанувальників, які виступають за природну красу жінок. У коментарях під фотографіями багато інтернет-юзерів пишуть компліменти дівчині, називаючи її спокусливою і сексуальною.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що апетитна модель Plus-size Ешлі Грем активно користується своєю популярністю і всіляко намагається привернути до себе увагу. Крім пікантних фото красуня вирішила вести власні блоги, де розповідає про свій досвід і ділиться секретами краси.