Комунальники знову зіпсують життя київським водіям

З понеділка, 25 червня в Києві буде частково обмежено рух транспорту аж до 18 липня. Обмеження діятиме на естакадному виїзді на Південний міст. Про це повідомляють у прес-службі КК "Київавтодор".

"З 11:00 25 червня до 22:00 18 липня у зв'язку з капітальним ремонтом деформаційних швів на естакадному виїзді на Південний мостовий перехід зі Столичного шосе буде частково обмежено рух транспорту у першій смузі руху", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Божевільна пенсіонерка очолила банду і "бомбонула" банк на космічну суму

У Росії звичайна пенсіонерка здобула скандальну популярність через хитромудро сплановане пограбування банку.

За словами знайомих зловмисниці, вона відома своєю енергійністю та підприємливістю. Так, щоб прогодувати невістку і онуків, бабуся торгувала самогоном.

Нафтогаз візьме українців "на олівець": про що варто знати

В Україні планують створити єдину базу абонентів-споживачів газу. Відповідну поправку до проекту закону про нацбезпеку підтримали члени профільного парламентського комітету. Ініціативу пояснили тим, що створення єдиної бази дасть можливість "Нафтогазу" одержувати інформацію про всіх споживачах газу.

Нова українська поліція буде полювати за матюками

В Україні хочуть організувати ще одну поліцію. Новий орган буде відповідати не просто за правопорядок, а за культурну поведінку громадян. Також, з часом депутати пропонують ввести систему штрафів за некультурну поведінку. Стало відомо про те, що Депутати ВР різних фракцій хочуть внести законопроект про створення культурної поліції.

Все не просто так: у "ДНР" запанікували черег нового главу Донеччини

Призначення новим губернатором Донеччини генерала СБУ Олександра Куця не віщує нічого хорошого для терористичної "ДНР".

Таку заяву зробив так званий голова комітету Народної ради "ДНР" за "конституційному законодавству і державному будівництву" Володимир Бідевка.