125-метровий торт приготували до Дня міста новосибірські кухарі — розраховували їм нагодувати велику частину новосибірців і гостей міста, однак ніхто не врахував людської жадібності.

Так, День міста перетворився на справжній хаос через те, що місцеві жителі не могли поділити 125-метровий торт, про це повідомив місцевий житель у своєму Twitter. Він також виклав відео, на якому видно, з якою жадібність розгрібають торт.

Варто зауважити, кухарі постаралися на славу, для російських любителів халяви, вишневу шарлотку, довжиною в рекордні 125 метрів приготували на Дні міста 70 кухарів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Зазначимо, кухарі розраховували їм нагодувати велику частину новосибірців і гостей міста, однак їм це не вдалося.

Повідомляється, що знайшлися ті, хто вирішив не просто пригоститися, а поживитися небудь прогодувати велику сім'ю. Люди спеціально принесли з собою пакети і наповнили їх частуванням.

У мережі тут же прокоментували цей факт. "Це дно", "Неандертальці!", "Тут живуть нещасні люди-дикуни", - пишуть користувачі.

"Я в шоці з людей, з якими я живу в одному місті. Люди займали місця і стояли кілька годин до відкриття. Пакет під торт приносили з собою. Ми особисто зустріли пару, у них штук десять шматків на тарілці було", — розповіла очевидиця в групі "АСТ-54" в соцмережі "ВКонтакте".

Нагадаємо, стало відомо, що в Єкатеринбурзі пройшла акція, в ході якої росіяни записали звернення до президента Росії Володимира Путіна, стоячи на колінах.
Відео було розміщено у пабліку "Вуса Пєскова" на YouTube.

Люди поскаржилися на недобросовісного забудовника.

"Шановний Володимире Володимировичу, слізно прошу вас допомогти нам. Нас 157 осіб, які є пайовиками, ні пайовиками. Ми буквально стали бомжами... ми залишилися без грошей і без житла", - розповіла одна з учасниць.

"Володимир Володимирович, вам не соромно, коли ваші громадяни стають перед вами на коліна?" - поцікавився інший росіянин у зверненні.

Після цього люди опустилися на коліна зі словами: "Пан президент, допоможіть нам".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в соціальних мережах користувачі прийшли в жах від того, як росіяни знають свою власну історію. Про це написав російський журналіст і фотограф Василь Максимов.

Так, в одному з районів Москви знайшли банер з написом: "Тут зароджувалася Київська Русь". При цьому, Київська Русь як держава з'явилася в 882 році, в той час як Москву заснували лише в 1147 році.

"У Москві знайомий банер сфотографував. Той випадок, коли з логікою серйозні проблеми", - прокоментував він фото.