У четвер, 21 червня, з сайту Першого каналу зникла фотографія російської
моделі Наталії Немчинової, що отримала звання "найвродливішої вболівальниці" Чемпіонату світу 2018.

Трохи раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що дівчина працює в порноіндустрії: цю новину поширювали в соцмережах ще в 2016 році. 25 червня Немчинова дала інтерв'ю російському виданню, в якому вирішила "розповісти свою історію і спростувати чутки, що з'явилися в пресі".



Так, дівчина стверджує, що ніколи не працювала в порно, а відео і фото з її участю - це "порнопомста" від екс-бойфренда. До слова, зйомки в порнофільмах Немчинова теж заперечує.

"Насправді історія з моїми фотографіями, давня. П'ять років тому у мене був молодий чоловік. Ми розлучилися. Він почав мстити. Скинув одне відео в інтернет, і з тих пір пішло-поїхало, як снігова куля. Ось тоді він і виклав всі мої знімки. Я ніколи не працювала порноакторкою, не продавала себе. У свій час знімалася, як модель. Але це було моє хобі. Не постійна робота.

Пошукайте в інтернеті щось подібне з моєю участю або про мене - нічого не знайдете. Мене навіть немає в соцмережах, я не просуваю собі в цьому напрямку", - сказала вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Про те, що стала популярною, дівчині розповіли друзі, тому що її "немає в інтернеті". Немчинова згадала, що "оголення", як і інформація про її роботу в порно, вперше з'явилися ще під час Євро-2016, де вона потрапила у добірки найвродливіших фанаток на трибунах. Однак тоді ця інформація поширилася не так сильно, чого не скажеш про ЧС-2018.



І в 2016 році, і під час ЧС-2018 дівчина зверталася до "ресурсів" з проханням видалити фото, але погодилися не всі.

"Як моя невинна фотографії в кокошнику могла спровокувати народ на чорнуху? Ну як? У мене в голові це не вкладається", - дивується дівчина.

Немчинова розповіла, що в курсі історії з видаленням Першим каналом її фото з сайту, але "найкрасивішу вболівальницю" тільки насмішила ця ситуація.



"Ну було і було. Я спокійно ставлюся до таких речей. Працівників телеканалу можна зрозуміти. У всякому разі, я їх розумію".

Модель назвала себе футбольною уболівальницею "зі стажем": першою спортивною поїздкою для неї стало Євро-2012, після чого вона була на ЧС в Бразилії і ЧЄ у Франції. На Чемпіонаті світу 2018 року Немчинова відвідала всі ігри збірної Росії: на гру з Уругваєм вона теж придбала квитки. Дівчина при цьому зізналася, що не зможе назвати всіх гравців команди.

"Коли ж тільки починала вболівати, то, звичайно, слабо розуміла, що відбувалося на полі. Не зналася на деталях. Але зараз знаю основні правила - хто куди побіг, чому призначили пенальті. Часто на матчі сама кричу, чому тій чи іншій команді не призначили пенальті, чому немає штрафного. Ми навіть з дівчатами часто сидимо і обговорюємо нюанси гри. Футбол дивимося і вдень, і ввечері", - розповіла Немчинова.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що в мережу злили відверті фото "найгарячішої вболівальниці".