Apple планує змінити програму Apple Maps. Згідно з планом компанії, вони представлять оновлення картографічних даних вже в наступному році, використовуючи інформацію, зібрану Apple.

Нові дані стануть доступними в найближчі тижні незвичайним способом. Новинка буде доступною для людей, зарахованих на бета-версію iOS 12, а оновлені дані зіставлення будуть доступні для Сан-Франциско. Швидше за все, компанія представить оновлені карти для всіх вже цієї осені.

Зі зміною Apple відмовиться від усіх картографічних даних сторонніх виробників, що склало переважна більшість карт Apple Maps з моменту його запуску в 2012 році.

Apple також змінила дизайн карт. Тепер можна побачити більше зеленого кольору для парків і лісів, більш докладних водних шляхів та вулиць, щоб виділити основні шляхи і зробити карту більш зручною для читання.

Нагадаємо, що Apple незабаром може використовувати LG в якості альтернативного постачальника для своїх OLED-панелей, які використовуються в пристроях iPhone X.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Компанія LG в якості вторинного постачальника допоможе прискорювачам OLED-технологій з технологічним гігантом швидше створювати свої девайси, при цьому скоротивши витрати. Раніше Apple покладалася виключно на Samsung, для поставки OLED-дисплеїв, однак компанія зажадала занадто велику суму за свої послуги.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що користувачі Apple, після довгих місяців сварок і суперечок домоглися від компанії визнання проблеми з клавіатурами типу "метелик", які встановлені в MacBook і MacBook Pro. Клієнти домоглися справедливості.

Користувачі зіткнулися з проблемами при експлуатації клавіатур типу "метелик" у MacBook і MacBook Pro. Компанія запропонувала клієнтам розширену програму обслуговування ноутбуків, у яких була виявлена подібна проблема.

Розширена гарантія, як повідомляється, буде поширюватися на заміну однієї або декількох клавіш. У разі крайньої необхідності, заміну всієї клавіатури. Однак є нюанс.