Якщо ви знайшли 100 доларів на лобовому склі свого авто – це аж ніяк не удача, ви знаходитеся в смертельній небезпеці. Якщо Вам зроблять такого типу "подарунок", блокуйте двері машини і їдьте в найближчий поліцейський відділок! Викрадачі автомобілів вміло використовують грошову приманку. Подібні інциденти відбуваються по всьому світу, і скоро можуть статися і у Вашому місті, інформує Ukr.Media.

Потрапити в цю аферу дуже легко, особливо якщо любити легкі гроші. Більшість людей відразу ж вискакують з машини, коли бачать $ 100 купюру, заховану під склоочисниками. Ось чого шахраї домагаються: вони сподіваються, що Ви залишите ключі в запалюванні, і вони зможуть з легкістю викрасти Вашу машину.

Якщо у Вас є маленькі діти, прив'язаними до своїх автокрісел, то Ви можете назавжди розлучитися з ними! Це була реальна історія, яка трапилася з однією жінкою і її маленьким хлопчиком із Сент-Луїса, штат Міссурі.

Кірі Вайахам пощастило, що вона не помітила ці "легкі гроші", що ховалися під лобовим склом її автомобіля. Вона щойно повернулася з магазина і була зайнята дітьми та продуктовими пакетами. Кірі вела машину по автостраді, поки не помітила щось дивне під лобовим склом. Вона була здивована, виявивши, що насправді це була $ 100 банкнота! Так, вона опублікувала наступну історію на своїй сторінці у Facebook:

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Я зупинила машину на узбіччі, щоб взяти гроші, які з'явилися в моєму житті з найбільш вдалий час. Купюра була залишена в самому відповідному місці: щоб дастать її, треба було вийти з машини (неможливо було просто взяти гроші, опустивши вікно)".

На жаль для Кірі, це виявилося звичайною підробкою. Коли вона розгорнула її, вона прочитала на ньому напис: "ха-ха, ви думали, що це справжня, чи не так?"

Коли Кірі повернулася додому, їй все ще було цікаво, що з нею сталося, і вона вирішила провести невелике дослідження в Інтернеті.

"Людина, яка поклала гроші на автомобіль, як правило, знаходиться в машині прямо поруч з Вашої. Після того, як ви виходите з автомобіля, вони відразу стрибають на ваше сидіння і їдуть. На щастя, я не помітила цю "купюру", поки не добралася до шосе. Навколо нікого не було, коли я зупинилася".

Жінка була дуже близька до небезпечної ситуації. Плюс до всього, її маленький син міг би стати потенційною жертвою викрадення!

"Я щаслива, що спочатку не побачила цю купюру: вони могли б викрасти машину з моєю дитиною всередині, ті, що, безумовно, стежили за нами в той момент".

У цьому випадку Кірі і її синові дуже пощастило. І тому, вона хоче, щоб всі знали, наскільки важливо бути уважним і чуйним! Також буде добре попросити співробітника магазину проводити Вас до машини, якщо Ви раптом відчули щось недобре.

Як повідомляв портал "Знай.ua", злочинні схеми вийшли на новий рівень, шахраї віддепер полюють на водіїв через термінали і банкомати.